Jump to content

kamuranalpkaya@gmail.com

uniGUI Subscriber
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kamuranalpkaya@gmail.com last won the day on April 15 2015

kamuranalpkaya@gmail.com had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

912 profile views

kamuranalpkaya@gmail.com's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

3

Reputation

  1. Merhabalar, Youtube.com da radcore hakkında bir kaç video izledim. Bilgisi olan kullanan varsa Türkçe bilgi verirse memnun olurum. iyi günler.
  2. s.a. bu hatayı alıyorum neyle ilgili olabilir yada nerden çözebilirim. resmi ekleyemedim. unigui ve diğer componentler ve delphi çalışıyor. sıkıntı yok. cannot load package 'uniTools23.' It contains unit 'uniZLibEx', which is also contained package 'unitools24'
  3. s.a. bende firebird vt kullanıyorum. veritabanında 115 kayıt var.95 tanesine indexliyor. diğerlerini görüyorum ama KeyValueStr değeri boş geliyor. sürüm güncellemesi yaptım yinede olmadı.diğer tüm ayarları kontrol ettim çözüm bulamadım. önereceğiniz başka bir konu var mı? hayırlı günler.
  4. s.a. çok başarılı olmuş. mobile projede de çalışsa çok daha başarılı olurdu.
  5. merhaba masaüstü bilgisayarımda tamam ama cep telefonumda konum bilgisi gelmiyor. ayrıca iphone da denedim onda da çalıştı.sorun google chrome ayarlarında ama iznin nerden verildiğini hala bulamadım. öbür internet yazan tarayıcı ile sonuç aldım.google chromede alamadım.
  6. s.a. unigmap demosu içinde geolocation diye bir demo var. bunu mobile cihazlarda çalıştırdığım zaman konum bilgisine ulaşamıyorum. mobile cihazın konumu açık durumda.bunun dışında bir ayarmı gerekiyor. yoksa mobile cihazlarda bu özellik desteklenmiyormu? kolay gelsin.
  7. Geliştirdiğim uygulamada başka bir web sitesini link vermek istiyorum.nasıl yapabilirim.(çözüldü.)
  8. s.a. hayırlı ramazanlar. nihayet en son versiyonda theme ler geldi. hayırlı günler.
  9. s.a. 3 yıldır unigui ile küçük projeler geliştiriyorum. artık şu mevcut 5 adet themeden sıkıldım. yeni theme lar eklemek istiyorum. bunun varmıdır bir yolu. bootstrap'ı denedim.hayırlı günler.
  10. s.a. unidbgrid ondblclick olayı grid boş iken çalışmıyor. veri varken çalışıyor.grid boş iken doubleclick olayını çalıştırma imkanı varmı? hayırlı günler
  11. s.a. sürümümüze uygun theme_pack'i nerden yükleyebliriz. hayırlı günler.
  12. Mehmet bey vaktiniz varsa ammyy şifresi verebilirim. bir bakarsanız çok sevinirim. başka bir projede denedim .onda hata vermiyor.anlamadım bu işi.
×
×
  • Create New...