Jump to content

kamuranalpkaya@gmail.com

uniGUI Subscriber
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kamuranalpkaya@gmail.com

  1. Merhabalar, Youtube.com da radcore hakkında bir kaç video izledim. Bilgisi olan kullanan varsa Türkçe bilgi verirse memnun olurum. iyi günler.
  2. s.a. bu hatayı alıyorum neyle ilgili olabilir yada nerden çözebilirim. resmi ekleyemedim. unigui ve diğer componentler ve delphi çalışıyor. sıkıntı yok. cannot load package 'uniTools23.' It contains unit 'uniZLibEx', which is also contained package 'unitools24'
  3. s.a. bende firebird vt kullanıyorum. veritabanında 115 kayıt var.95 tanesine indexliyor. diğerlerini görüyorum ama KeyValueStr değeri boş geliyor. sürüm güncellemesi yaptım yinede olmadı.diğer tüm ayarları kontrol ettim çözüm bulamadım. önereceğiniz başka bir konu var mı? hayırlı günler.
  4. s.a. çok başarılı olmuş. mobile projede de çalışsa çok daha başarılı olurdu.
  5. merhaba masaüstü bilgisayarımda tamam ama cep telefonumda konum bilgisi gelmiyor. ayrıca iphone da denedim onda da çalıştı.sorun google chrome ayarlarında ama iznin nerden verildiğini hala bulamadım. öbür internet yazan tarayıcı ile sonuç aldım.google chromede alamadım.
  6. s.a. unigmap demosu içinde geolocation diye bir demo var. bunu mobile cihazlarda çalıştırdığım zaman konum bilgisine ulaşamıyorum. mobile cihazın konumu açık durumda.bunun dışında bir ayarmı gerekiyor. yoksa mobile cihazlarda bu özellik desteklenmiyormu? kolay gelsin.
  7. Geliştirdiğim uygulamada başka bir web sitesini link vermek istiyorum.nasıl yapabilirim.(çözüldü.)
  8. s.a. hayırlı ramazanlar. nihayet en son versiyonda theme ler geldi. hayırlı günler.
  9. s.a. 3 yıldır unigui ile küçük projeler geliştiriyorum. artık şu mevcut 5 adet themeden sıkıldım. yeni theme lar eklemek istiyorum. bunun varmıdır bir yolu. bootstrap'ı denedim.hayırlı günler.
  10. s.a. unidbgrid ondblclick olayı grid boş iken çalışmıyor. veri varken çalışıyor.grid boş iken doubleclick olayını çalıştırma imkanı varmı? hayırlı günler
  11. s.a. sürümümüze uygun theme_pack'i nerden yükleyebliriz. hayırlı günler.
  12. Mehmet bey vaktiniz varsa ammyy şifresi verebilirim. bir bakarsanız çok sevinirim. başka bir projede denedim .onda hata vermiyor.anlamadım bu işi.
  13. hazırladığım raporu eski forma taşıdığımda çalışıyor. eski formadakini yeni forma taşıdğımda çalışmıyor çözemedim gitti.
  14. s.a. Geliştirdiğim proje üzerinde 30 dan daha fazla form var. önceden projeye eklediğim formlar üzerinden fastreportu sorunsuz kullanıyorum fakat proje en son eklediğim formlar üzerindeki fastreport raporlarını çağırdığım zaman access violation hatası alıyorum. bir fikriniz varmı? hayırlı günler.
  15. S.a. Arkadaşlar kısmen bu sorunu çözdük galiba. <a href="javascript:document.getElementById('O20_id').click()">Beni Tıkla</a> iyi çalışmalar.
  16. s.a. eğer bana teamwiver bilgilerini verirsen ben bakabilirim. çok usta değilim ama birkaç projem var çalışan.hayırlı günler.
  17. S.a Arkadaşlar UniHTMLFrame html olarak menu veya web şablonu ekliyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat bu şablondaki menu üzerinden unigui nesnelerine erişim sağlamak istiyorum.unigui buttonlara click yaptırmak veya form show ettirmek gibi. bu mümkünmüdür. Kolay Gelsin. İyi Çalışmalar.
  18. çözüldü UniSession.SendFile( 'evrak/05.01.201419.pdf'); bu yanlış kod. UniSession.SendFile( 'evrak\05.01.201419.pdf'); bu doğru kod hayırlı günler
  19. s.a inceledim.sorun şu benim exe dosya yolunun içine bir takım karakterler create ediyor.ondan dosyaya ulaşamıyorum. örnekteki gibi "C:\Users\user\Desktop\yeni_hsm_web\Win64\Debug\cache\personel_otom\fDA4taPNN7zmkor\$$$\evrak\05.01.201419.pdf". kod: UniSession.SendFile( 'evrak/05.01.201419.pdf'); bunu download-2 demoda denedim çalışıyor. benim projede yukarıdaki gibi araya karakterler attığı için dosyaya ulaşılamıyor. hayırlı günler.
  20. s.a exe'nin yanında evrak diye bir klasörün içinde belgelerim var.bunları kullanıcıların download etmesini nasıl sağlayabilirim. evrak klasörünün içinde. hayırlı geceler.
  21. frm_evrak.URLFrame.URL := '\evrak/'+UniMainModule.evrakKAYNAK.Text; frm_evrak.Show; taranmış evrakların bulunduğu klasörden evrakları bu kodla okutuyorum. pdf olarak taranmış.
×
×
  • Create New...