Jump to content

alucard

uniGUI Subscriber
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

alucard last won the day on November 17 2016

alucard had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Samsun / Türkiye
  • Interests
    www.erkancaglar.com.tr
    www.habertex.com

Recent Profile Visitors

1279 profile views

alucard's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/4)

2

Reputation

  1. @Hayri ASLAN Hocam Kolay gelsin. qz.io projemde kullanmak istiyorum. Componenti kurdum. https://qz.io/download/ adresnden uygulamayı da indirdim kurdum. Örnek uygulama exe modunda çalışırken bağlanıyor. Ancak benim uygulamam inetrnette dll modunda çalışıyor ama QZ ile bağlantı kurulamıyor. Ekte k hatayı alıyorum. Acaba neyi yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. I'm making multiple selections in a UniDBLookupListBox object. I want the ids of the records I select to be written to the database. but only one is written.
  3. Merhaba, bir projemde UniDBLookupListBox kullanıyorum. çoklu seçimi veritabanına kaydetmiyor ne yapmam lazım acaba
  4. Arkadaşlar Merhaba Ekte gönderdiğim resimde ki kırmızı çizgili alanı unigu ile nasıl yapabilirim. Fikirlerinizi Bekliyorum. Not: Lisansım en son 1.90.0.1509 sürümü destekliyor.
  5. benim versiyon ile alakalı sanısırım ben 1.50.0.1475 versiyonunu kullanıyorum
  6. Hocam editlere gireceğim Fastreportta yazdiracagim
  7. Merhaba bir projemde üstlü karakter olarak bilgi girişi ve raporlaması yaptırmam gerekiyor. M2 olarak yazabiliyorum ama bu 2 üst karakter yada alt karakter olarak yazabilirmiyim
  8. hocam küçük bir örneğin varmı elinde bana gönderceğin. Mesela TsiLangCombo yerine unicombo mu kullanıyorsun. içine nasıl bir kod yazdın. SiLang bileşenini hangi formun üzerine kydun. ben MainForma koydum ama login formu görmüyor gibi bir kaç sorunum var.
  9. Unigui projmde TsiLang Components Suite kullanabilirmiyim. Bu komponent visual bir komponent değil. Sadece dil componnenti. Compoeonetin sitesi : https://www.tsilang.com/ Trial indirip deneyeceğim. Eğer olursa satın alma opsiyonunu düşüneceğim.
  10. Çok Mantıklı. Bir deneme yapayım.
  11. Hocam Takıldığım yer değilde işleyişi kurgulayamadım sanırım. Formun creatine kodu yazdıım. procedure TMainForm.UniFormCreate(Sender: TObject); var E : TUniCalendarEvent; i : integer; begin UniCalendar1.Date := Date; UniCalendarPanel1.StartDate := Date; UniServerModule.ADOTable1.First; for I := 0 to UniServerModule.ADOTable1.RecordCount-1 DO begin E := UniCalendarPanel1.Events.Add; E.CalendarId := UniServerModule.ADOTable1GrupID.value;; E.Title := UniServerModule.ADOTable1Caption.Value; E.StartDate := UniServerModule.ADOTable1Start.Value; E.EndDate := UniServerModule.ADOTable1Finish.Value; UniServerModule.ADOTable1.Next; end; end; bu şekilde vt olan olan kayıtları gösterebiliyorum. Ancak sistemi yaklaşıkk 20 kişi kullanacak ve yaklaşık 40 tane takvim olacak. ve günlük yaklaşık 200-250 randevu verilecek. ki bu ileri tarihli de olcak. 90 gün ileri randevu verilebilri yapmam lazım. Her seferinde yeniden bu kadar kayıdı yeniden mi yüklemem mi gerekecek.
  12. UniCalendarPanel kullanarak bir randevu ajandası oluşturacağım. Ancak Calendar sayısı ve kullanıcı sayısı fazla olacağından veritabanı kullanmak durumundayım. UniCalendarPanel ile vt li bir örnek yada çalışma yapmış olan varmı acaba Not: UniGui lisansım sadece 1.50.0.1480 verisyonuna kadar destekliyor. bundan sonraki versiyonları indiremiyorum.
×
×
  • Create New...