Jump to content


Photo

I installed runtime package but the server responded with a status of 404 (Not Found)


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 aliemre

aliemre

    Active Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 13 December 2017 - 08:41 AM

Hello,

 

I installed FMSoft_uniGUI_Complete_runtime_1.0.0.1422 but server response is "the server responded with a status of 404 (Not Found)" for all css / js files

 

Thanks.


  • 0

#2 Hayri Aslan

Hayri Aslan

    Advanced Member

  • Moderators
  • 440 posts
  • Locationİstanbul - Turkey

Posted 14 December 2017 - 09:43 AM

Merhaba

 

Uygulamayı hangi sürüm ile compile ettiniz?

 

Chrome da CTRL+U yapıp source code ekran görüntüsünü atar mısınız?


  • 0

#3 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9947 posts

Posted 14 December 2017 - 12:22 PM

Your ExtPath and UniPath settings must be the default values.


  • 0

#4 aliemre

aliemre

    Active Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 14 December 2017 - 02:19 PM

@farshad, 

 

you know, we were setup to default values together. 

 

@hayri,

 

Pathleri manuel ayarladım, sistemi şimdi deniyorlar. O sebeple yarın sabahtan tekrar default değerlerine alıp hem yeniden deneyeceğim hemde ekran görüntünlerini atarım.


  • 0

#5 aliemre

aliemre

    Active Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 15 December 2017 - 06:41 AM

Hello,

 

I tried today again. It's working now. I don't understand, what was the wrong.

 

Tekrar denedim ve çalıştı şimdi. 

 

Teşekkürler.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users