Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uniGUI Public
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Installation
    • Deployment
    • Other Platforms
  • Licensing
    • Licensing
    • Ordering uniGUI
  • Bug Reports
    • Active Reports
    • Closed Reports
    • Old Bug Reports
  • uniGUI Development
    • uniGUI 1.x
    • Beta Releases
    • Utilities
  • Mobile Platform
    • uniGUI Mobile
    • Mobile Browsers
  • Users Area
    • Sample Projects
    • Components and Code Samples
  • Non-English
    • Non-English
  • Miscellaneous
    • Hosting
    • Server Security
    • Jobs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 9 results

  1. Good morning, I'm having some problems on my HyperServer, he is dropping the connection all the time in some of my frames or forms. The HyperServer Log is as follows: BetterFuell.dll: 00005EEC: 11:32:44 []:Starting Server. Module Handle: 0000000000400000 BetterFuell.dll: 00005EEC: 11:32:44 [TUniServerModule]:Server First Init. BetterFuell.dll: 00005EEC: 11:32:44 [TUniHyperServer]:InitInterceptor BetterFuell.dll: 00005EEC: 11:32:44 [Transport.PoolSize]:516 BetterFuell.dll: 00005EEC: 11:32:45 []:Server Started. Module Handle: 0000000000400000 BetterFuell.dll: 00003CB0: 11:33:24 []:Termi
  2. Hi i have encountered this error please help me fast because my server is completely disabled Please Refer me Soonnnnnn. @Sherzod @Farshad Mohajeri @erich.wanker
  3. Hello People, good night How can I solve this on UniCombobox ? The button is smaller than the height size of control. * My Delphi version is 10.1 Update 2 and Unigui Version is 1.0.0 build 1410
  4. Hi, I get a weird error message after installing new unigui update version 1.10.0.1457, my applications will compile but none of the applications will start and i get the message "sender.setActiveView is not a function" when i try to run the applications. I have attached a picture of the error. Anybody that have the same issue and have a solution to this, please let my know ? Best Regards Jack Amin
  5. Hi, I have the following problem. When I want to modify in a form a Lookup field that has more than one field defined in LookupKeyFields (Ex: "Company; Agreement") the error "TableName: Field" Company; Agreement "not found" is generated. That error does not occur when there is a single field in LookupKeyFields. Any idea why this error occurs and how can I solve it? ... I have cases that I need to define 2 or more fields in LookupKeyFields and in the version of delphi 7 I worked correctly. I am using Delphi 10.2 Tokyo with version 1.10.0.1453 of Unigui. Thanks in advance
  6. Hi, Got an ajax error after updating to 1.0.0.1385 Built. I did this to solve the issue with no success. 1. All runtime packages reinstalled. 2. Browser Cleared Cache . 3. Full Clean Installation. Ajax Error: Best Regards
  7. I have installed the components correctly. In Delphi opening window they appear registered. Open projects with them and make the compilation and execution. The icon is in Tray Bar. But when I try to view the browser only is the term "loading ..." I've tried everything. What should I do? Ah! In the open browser window, with the phrase "loading" also appears at the top of the Delphi XE8 icon. I've tried Windows 10, 64-bit, now Windows 7 Ultimate, 32-bit. My Delphi's RAD Studio XE8.
  8. eu estou tentando carregar uma imagem da seguinte maneira... imgVisualiza.Picture.LoadFromFile(Caminho); e da erro..... --------------------------- Debugger Exception Notification --------------------------- Project SGP.exe raised exception class $C0000005 with message 'access violation at 0x00d58fdb: read of address 0x00000000'. --------------------------- Break Continue Help ---------------------------
  9. When set an Icon on the Main Form, I get the error: "Identifier expected on line 7". I test the "Mobile Application Wizzard" on the trial version. When I remove the Icon, the error disappear. Thanks.
×
×
  • Create New...