Jump to content

Url açma,UniServerModule Title Sorunu


mustafa kartal

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar benim 3 sorunum var

1-sitemiz üzerinden şirket içindeki program yönlendiriyorum gerekli işlemleri yaptıktan sonra işlem bitince tekrar sitemize yönlendirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacagımı bulamadım.

2-konu ise UniServerModule Title  alanında hiç bir değişlik yapamıyorum

3-Program ilk açıldığında Thank you for evaluating uniGUI

 yazısı çıkıyor bunu nasıl iptal edebilir

 

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Cevabınız için teşekküler ben bir kurumda it sorumlusu olarak çalışmaktayım ve çalıştıgım kuruma web üzerinden iş başvuru formu yazmaktayım buyazmış olduğum yazılım ticariyemi giriyor eğer ticariye giriyor ise unigui bırak geri c# asp.net ile yazmak gerekecek ve ayrıca unigui çok önceleri deneme amaclı kullanmıştım ve ozaman ücretsiz idi ve ben projeyi bitirdim ve ücretli olduğunu ögrendim ve sanırım yazdığım proje çöp oldu neyse yapacak bir şey yok

size başarılar diler ve unigui Release sürümüne kadar bekleyecegim.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

uniGUI baya uzunca bir süre ücretsiz olarak dağıtıldı ama en başından beri bir gün ücretli sürüme geçiş yapılacağı söylenmişti. 

 

Ürünün içinde gelen Sencha Ext JS kütüphanesinin de ticarti bir yazılım olduğunu dikkate alırsak ücretli sürüme geçmemiz zorunlu hale gelmişti artık. Şu an için artık ücretsiz bir sürümümüz bulunmuyor sadece deneme sürümü var ki adından anlaşılacağı üzere sadece ürünü deneyebilmek için yayınlanmaktadır.

 

Ürünü ciddi olarak kullanmayı düşünüyorsanız şimdi almanızda fayda var çünkü şu anda indirimli tanıtım fiyatından satılımaktadır. Release sürümüne geçildiğinde veya daha önce ciddi bir fiyat artışı söz konusu olacaktır. Zaten şu an aldığınızda bir yıl içirisinde çıkacak olan tüm güncellemeleri ücretsiz olarak alacağınızdan "Release" sürümünü de almış sayılacaksınız.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...