Jump to content

Loading panel


csyasar
 Share

Recommended Posts

merhaba;

hazırladığım bir projede uzak bağlantıdan bir kaç kullanıcı çalışırken şöyle bir hata oluşuyor:

kullanıcı farklı bir formu açan butona tıklıyor. form açılana kadar (açılışta çeşitli sql sorguları var) kullanıcı tıklayamadım diye tekrar tekrar tıklıyor. bunun önüne geçebilmek adına form açılana kadar modal bir loading panel nasıl gösterebilirim?

Link to comment
Share on other sites

EVET BUTONA BASARAK BİR SORGU ÇALIŞIYOR ARDINDAN FORM AÇILIYOR. UZAK SUNUCUDA BİR KAÇ KİŞİ ÇALIŞIRKEN AYNI BUTONA LOADING PANEL OLMADIGI ICIN BİRKAÇ DEFA BASMAK MÜMKÜN OLUYOR. buda sunucuya haddinden fazla yük getiriyor. bunun önüne geçmek derdim.

Link to comment
Share on other sites

uniscreenmask1 nesnesini kullanmam gerekiyor sanırım şimdi anladım. uniscreenmask nesnesinin menu kontrol elemanlarına desteği yok anladığım kadarıyla. o zaman menu elemanları kadar button oluşturup menu elemanlarına bağlayacağım. yani menüdeki yeni butonunun click fonksiyonuna:

unibutton1Clicked(Self); ile müdahale edeceğim. unibuttona da uniscreenmask nesnesini bağlayacağım.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...