Jump to content

سوال از اقای مهاجری


hamze
 Share

Recommended Posts

سلام بر جناب مهاجری عزیز

چنتا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم.

انشالله بعد جواب دادن اگه صلاح ندونستید که این تاپیک باز باشه ، حذفش میکنم.

1- آیا نسخه 0.96.0.1065 رایگان هست یااینکه تریاله و بعد یه مدت از کار میوفته؟

2- دیدم که بیلد بالاتری نسبت به 1065 قرار دادید. چطوری باید اونو دریافت کرد؟

3- در سایتی که اکانت کاربران هست، دیدم که تاریخ اکسپایر قرار دادید. اون چیه؟

4-آیا این فروم با همین فریمورک ساخته شده؟

5- آیا در نظر دارید این فریم ورک رو به حالت پولی ببرید؟ چقدر؟ چگونه و طربقه پرداخت؟

6-آیا برای توسعه این فریمورک خود شما تنها هستید یا گروهی داره روش کار یکنه؟

7-آیا نیاز به نفر برای تیم توسعه ندارید؟

8- احساس میکنم سمپل های موجود در حین نصب این فریمورک کم هست و خیلی موارد دیگه هم نیاز هست که به عنوان سمپل در فولدر مربوطه قرار بگیره.آیا به این نکته فکر کردید؟

و چنتا سوال و ایده جالب دیگه که انشالله بعد جواب دادنتون به این سوالات مطرح میکنم.

ممنون از شما.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Hello Hamze,

 

 

1. Current uniGUI versions are beta. We allow you to download and use beta builds for free for a limited time. However, the framework is not free. It is a commercial product and eventually you must buy a license to be able to continue using it. Most probably version 0.97 will be first paid version.

 

2. Simply download it! There is nothing special.

 

3. Expire date is the date which your uniGUI package will stop working. i.e. it will not load into Delphi IDE, hence it will become useless. However, any project created with any version of uniGUI will never expire.

 

4. No, this forum is a standard IP Board forum. Our customer portal is an uniGUI app.

 

5. Yes, next version will be a paid version. Currently we are working to build the necessary infrastructure.

 

6. I'm the main developer who worked on all main aspects of framework through years.  We have developers in company who build apps based on uniGUI and work as beta testers but they don't directly participate in framework as developers.

 

7. Maybe after product switches to commercial mode.

 

8 We already have lots of demos and samples. If you think we need more please provide us examples.

 

Thanks

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

سلام

خب لااقل فارسی جواب میدادین

 

یه مشکل که من دیدم اینه که 

SetFocus

روی ادیت باکس کار نمیکنه

البته من از

uniDbedit

استفاده کردم

 

یکم هم احساس کندی می کنم

 

همچنین خصوصیت راست به چپ به خوبی کار نمی کنه

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

جناب مهاجری سلام

یه سوال مهم . ایا این فریمورک توانایی تغییر گرافیکی کامپوننتها در حالت اجرا رو داره؟

مثلا میخام یه

treeview

رو در زمان اجرا آیکن هاش رو عوض کنیم.

و...

آیا همچین امکانی میسر هست؟

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

جناب مهاجری سلام

یه سوال مهم . ایا این فریمورک توانایی تغییر گرافیکی کامپوننتها در حالت اجرا رو داره؟

مثلا میخام یه

treeview

رو در زمان اجرا آیکن هاش رو عوض کنیم.

و...

آیا همچین امکانی میسر هست؟

 

 

It is possible for some properties but not for all properties. You must test it yourself and see which properties can be modified on the fly.

Link to comment
Share on other sites

It is possible for some properties but not for all properties. You must test it yourself and see which properties can be modified on the fly.

برای تیری ویو که نشد . ایا امکانش هست این چنین امکاناتی رو اضافه کنید؟

Link to comment
Share on other sites

ممنون از راهنماییتون.

اما چرا وقتی به این شکل استفاده میکنم جواب نمیده؟

procedure TMainForm.UniSpeedButton3Click(Sender: TObject);
var
  ICO: Ticon;
begin
  ICO := Ticon.Create;
  try
  if FileExists(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico') then
    ICO.LoadFromFile(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico')
  else
    ShowMessage('file not found');
  UniImageList1.AddIcon(ICO);
  finally
    ICO.Free;
  end;
  ShowMessage(IntToStr(UniImageList1.Count));
  UniTreeView1.items[0].ImageIndex := 0;
end;
Link to comment
Share on other sites

شما خودتون این کد رو تست کردید؟

اولا چرا آیکون به ایندکس آخر میره؟

مگه ایندکس ها از صفر شروع نمیشه؟

کدی که شما قرار دادی رو هم تست کردم ، مشکلی که داره اینه که باید 2 بار روی دکمه کلید بشه تا اختصاص داده شود . در شمن فکر نمیکنید این نوع اختصاص دادن یه مقدار غیر منطقی باشه؟

یعنی اینکه کل رو منهای یک کنیم.

چون در پروژه ای که در حال انجام هستم ، ایندکس عکسهای موجود در ایمیج لیست توسط یک متغیر ور در یک حلقه فور با شرایط خاصی اعلام میشه.

در ضمن اگه میتونستید فارسی جواب بدید ، خیلی خیلی سپاسگزار میشدم.

ممنون.

مثال زیر رو ببینید:

procedure TMainForm.UniSpeedButton3Click(Sender: TObject);
var
  ICO: Ticon;
  i: Integer;
begin
  for i := 0 to 2 do
  begin
    ICO := Ticon.Create;
    try
      if FileExists(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico') then
        ICO.LoadFromFile(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico')
      else
        ShowMessage('file not found');
      UniImageList1.AddIcon(ICO);
    finally
      ICO.Free;
    end;
    UniTreeView1.items[i].ImageIndex := i;
  end;
end;
Link to comment
Share on other sites

ممنون از پیگیرتون آقای مهاجری

یه نمونه براتون گزاشتم.

2 تا مشکل هست:

اول اینکه  ایندکس صفرم تیری ویو آیکن نمیگیرد. من اصرار به استفاده از این روش را دارم.

مشکل دوم اینکه ، اگر از این روش آیکن به تیری ویو اختصاص میدهم ، کیفیت آیکن خیلی کم میشود ، در صورتی که اگر به صورت مستقیم و دستی در حالت دیزاین تایم ،آیکن را در ایمیج لیست وارد کنم ، کیفیتش کم نمیشود.

البته میتونید در این سمپل هر دو مشکل را ببینید.

ممنون از پیگیریتون.

 

http://wikisend.com/download/520704/sample.rar

sample.rar

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Two issues:

 

1st

procedure TMainForm.UniSpeedButton3Click(Sender: TObject);
var
  ICO: Ticon;
  i: Integer;
begin
  ICO := Ticon.Create;
  try
    if FileExists(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico') then
      ICO.LoadFromFile(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico')
    else
      ShowMessage('file not found');
    UniImageList1.AddIcon(ICO);
  finally
    ICO.Free;
  end;
  for i := 0 to 2 do
    UniTreeView1.items[i].ImageIndex := UniImageList1.Count - 1;
end;

2nd

At design time you must all ImageIndex properties to -1 because  your imagelist is empty.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

جالب بود. اینم یه ترفنده بالاخره . وقتی از روشهای اصولی نمیشه رفت جلو مجبوریم ، کلک رشتی بزنیم.

دم شما گرم.

راستی اون یونیته رو که نوشتم واسه اینکه سیاهی دور آیکن رو بگیره دیدید؟

چطور بود؟

آیا راه دیگه ای که آیکن تروتمیز ادد بشه تو ایمیج لیست سراغ ندارید؟

در ضمن یه باگ بزرگ تو تیری ویو پیدا کردم . اگه وقت کردید بگید تا تیم بدم ببینید

ممنون.

Link to comment
Share on other sites

آقای مهاجری

نسخه

xe7

کی میاد با همون کلید قبلی نصب میشه؟

 

بعد میشه یه راهنما برای اضافه کردن کدهای جاوا اسکریپت برای

htmlview

بزارین

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...