Jump to content


Photo

سوال از اقای مهاجری


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 26 July 2014 - 10:45 AM

سلام بر جناب مهاجری عزیز

چنتا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم.

انشالله بعد جواب دادن اگه صلاح ندونستید که این تاپیک باز باشه ، حذفش میکنم.

1- آیا نسخه 0.96.0.1065 رایگان هست یااینکه تریاله و بعد یه مدت از کار میوفته؟

2- دیدم که بیلد بالاتری نسبت به 1065 قرار دادید. چطوری باید اونو دریافت کرد؟

3- در سایتی که اکانت کاربران هست، دیدم که تاریخ اکسپایر قرار دادید. اون چیه؟

4-آیا این فروم با همین فریمورک ساخته شده؟

5- آیا در نظر دارید این فریم ورک رو به حالت پولی ببرید؟ چقدر؟ چگونه و طربقه پرداخت؟

6-آیا برای توسعه این فریمورک خود شما تنها هستید یا گروهی داره روش کار یکنه؟

7-آیا نیاز به نفر برای تیم توسعه ندارید؟

8- احساس میکنم سمپل های موجود در حین نصب این فریمورک کم هست و خیلی موارد دیگه هم نیاز هست که به عنوان سمپل در فولدر مربوطه قرار بگیره.آیا به این نکته فکر کردید؟

و چنتا سوال و ایده جالب دیگه که انشالله بعد جواب دادنتون به این سوالات مطرح میکنم.

ممنون از شما.

 

 


  • 0

#2 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 26 July 2014 - 11:23 AM

Hello Hamze,

 

 

1. Current uniGUI versions are beta. We allow you to download and use beta builds for free for a limited time. However, the framework is not free. It is a commercial product and eventually you must buy a license to be able to continue using it. Most probably version 0.97 will be first paid version.

 

2. Simply download it! There is nothing special.

 

3. Expire date is the date which your uniGUI package will stop working. i.e. it will not load into Delphi IDE, hence it will become useless. However, any project created with any version of uniGUI will never expire.

 

4. No, this forum is a standard IP Board forum. Our customer portal is an uniGUI app.

 

5. Yes, next version will be a paid version. Currently we are working to build the necessary infrastructure.

 

6. I'm the main developer who worked on all main aspects of framework through years.  We have developers in company who build apps based on uniGUI and work as beta testers but they don't directly participate in framework as developers.

 

7. Maybe after product switches to commercial mode.

 

8 We already have lots of demos and samples. If you think we need more please provide us examples.

 

Thanks


  • 1

#3 Hamid

Hamid

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts

Posted 24 August 2014 - 06:38 PM

سلام

خب لااقل فارسی جواب میدادین

 

یه مشکل که من دیدم اینه که 

SetFocus

روی ادیت باکس کار نمیکنه

البته من از

uniDbedit

استفاده کردم

 

یکم هم احساس کندی می کنم

 

همچنین خصوصیت راست به چپ به خوبی کار نمی کنه


  • 0

#4 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 09 September 2014 - 07:09 PM

سلام

لایسنس جدید رو دلفی نصب نمیشه چیکار کنم استاد. میشه یه فرضتی رو بگید ریموت بشید رو سیستم من؟

ممنون.


  • 0

#5 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 09 September 2014 - 07:16 PM

Send through PM


  • 0

#6 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 11 September 2014 - 03:04 PM

جناب مهاجری سلام

یه سوال مهم . ایا این فریمورک توانایی تغییر گرافیکی کامپوننتها در حالت اجرا رو داره؟

مثلا میخام یه

treeview

رو در زمان اجرا آیکن هاش رو عوض کنیم.

و...

آیا همچین امکانی میسر هست؟


  • 0

#7 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 11 September 2014 - 04:16 PM

جناب مهاجری سلام

یه سوال مهم . ایا این فریمورک توانایی تغییر گرافیکی کامپوننتها در حالت اجرا رو داره؟

مثلا میخام یه

treeview

رو در زمان اجرا آیکن هاش رو عوض کنیم.

و...

آیا همچین امکانی میسر هست؟

 

 

It is possible for some properties but not for all properties. You must test it yourself and see which properties can be modified on the fly.


  • 0

#8 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 11 September 2014 - 09:09 PM

It is possible for some properties but not for all properties. You must test it yourself and see which properties can be modified on the fly.

برای تیری ویو که نشد . ایا امکانش هست این چنین امکاناتی رو اضافه کنید؟


  • 0

#9 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 11 September 2014 - 09:32 PM

What is your version
  • 0

#10 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 11 September 2014 - 09:35 PM

What is your version

ver-0.96.0.1068


  • 0

#11 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 12 September 2014 - 06:54 AM

Below code works for me:

procedure TMainForm.UniButton1Click(Sender: TObject);
begin
  UniTreeView1.Items[1].ImageIndex:=3;
end;

  • 1

#12 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 12 September 2014 - 08:35 PM

ممنون از راهنماییتون.

اما چرا وقتی به این شکل استفاده میکنم جواب نمیده؟

procedure TMainForm.UniSpeedButton3Click(Sender: TObject);
var
  ICO: Ticon;
begin
  ICO := Ticon.Create;
  try
  if FileExists(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico') then
    ICO.LoadFromFile(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico')
  else
    ShowMessage('file not found');
  UniImageList1.AddIcon(ICO);
  finally
    ICO.Free;
  end;
  ShowMessage(IntToStr(UniImageList1.Count));
  UniTreeView1.items[0].ImageIndex := 0;
end;

  • 0

#13 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 12 September 2014 - 08:48 PM

UniTreeView1.items[0].ImageIndex := 0;

 

Newly added icon goes to the end of list.

UniTreeView1.items[0].ImageIndex := UniImageList1.Count - 1;

  • 1

#14 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 12 September 2014 - 08:56 PM

شما خودتون این کد رو تست کردید؟

اولا چرا آیکون به ایندکس آخر میره؟

مگه ایندکس ها از صفر شروع نمیشه؟

کدی که شما قرار دادی رو هم تست کردم ، مشکلی که داره اینه که باید 2 بار روی دکمه کلید بشه تا اختصاص داده شود . در شمن فکر نمیکنید این نوع اختصاص دادن یه مقدار غیر منطقی باشه؟

یعنی اینکه کل رو منهای یک کنیم.

چون در پروژه ای که در حال انجام هستم ، ایندکس عکسهای موجود در ایمیج لیست توسط یک متغیر ور در یک حلقه فور با شرایط خاصی اعلام میشه.

در ضمن اگه میتونستید فارسی جواب بدید ، خیلی خیلی سپاسگزار میشدم.

ممنون.

مثال زیر رو ببینید:

procedure TMainForm.UniSpeedButton3Click(Sender: TObject);
var
  ICO: Ticon;
  i: Integer;
begin
  for i := 0 to 2 do
  begin
    ICO := Ticon.Create;
    try
      if FileExists(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico') then
        ICO.LoadFromFile(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico')
      else
        ShowMessage('file not found');
      UniImageList1.AddIcon(ICO);
    finally
      ICO.Free;
    end;
    UniTreeView1.items[i].ImageIndex := i;
  end;
end;

  • 0

#15 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 12 September 2014 - 09:29 PM

Man keyboard'e Farsi nadaram.

 

م

شکلی که داره اینه که باید 2 بار روی دکمه کلید بشه تا اختصاص داده شود

 

I press once and it works.

 

Send me a complete project to test.


  • 1

#16 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 13 September 2014 - 04:29 AM

ممنون از پیگیرتون آقای مهاجری

یه نمونه براتون گزاشتم.

2 تا مشکل هست:

اول اینکه  ایندکس صفرم تیری ویو آیکن نمیگیرد. من اصرار به استفاده از این روش را دارم.

مشکل دوم اینکه ، اگر از این روش آیکن به تیری ویو اختصاص میدهم ، کیفیت آیکن خیلی کم میشود ، در صورتی که اگر به صورت مستقیم و دستی در حالت دیزاین تایم ،آیکن را در ایمیج لیست وارد کنم ، کیفیتش کم نمیشود.

البته میتونید در این سمپل هر دو مشکل را ببینید.

ممنون از پیگیریتون.

 

http://wikisend.com/...0704/sample.rar

Attached Files


  • 0

#17 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 13 September 2014 - 02:29 PM

Two issues:

 

1st

procedure TMainForm.UniSpeedButton3Click(Sender: TObject);
var
  ICO: Ticon;
  i: Integer;
begin
  ICO := Ticon.Create;
  try
    if FileExists(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico') then
      ICO.LoadFromFile(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + '0.ico')
    else
      ShowMessage('file not found');
    UniImageList1.AddIcon(ICO);
  finally
    ICO.Free;
  end;
  for i := 0 to 2 do
    UniTreeView1.items[i].ImageIndex := UniImageList1.Count - 1;
end;

2nd

At design time you must all ImageIndex properties to -1 because  your imagelist is empty.


  • 1

#18 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 13 September 2014 - 03:08 PM

داداش این روشتون زیاد منطقی نیست

مجبورم کردی قسمتی از پروؤه اصلیمو بزارم اینجا تا ببینید.

در این شرایط باید چیکار کرد؟

 

Attached Files

  • Attached File  S2.rar   169.83KB   10 downloads

  • 0

#19 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9813 posts

Posted 13 September 2014 - 03:12 PM

That's how it works.

 

You must CHANGE the ItemIndex in order to change the Icon. Assigning 0 to an ItemIndex which is already 0 has no effect.


  • 0

#20 Mask

Mask

    Active Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 13 September 2014 - 03:20 PM

متوجه هستم چی میفرمایید. اگه ممکنه پروژه منو ببینید .اصلا ببینید درست عمل کردم؟


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users