Jump to content

Ahmet IPEKCI

uniGUI Subscriber
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

188 profile views

Ahmet IPEKCI's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

1

Reputation

  1. Merhaba hocam, biz bu şekilde bir çözüm bulduk. .myCls { display: flex; justify-content: flex-end; align-items: center; }
  2. Is Synchronous Mode an advantage or a disadvantage? what are your suggestions. can you guide me on this. Thank you.
  3. Konu unigui ile alakalı değil, css, yaklaşım ve yöntem ile alakalıymış. Sorunu çözdüm. Teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
  4. kolay gelsin \FMSoft\Framework\uniGUI\Demos\Desktop\ClientEvents-HtmlToAjax Bu örnekle benim yapmak istediğim arasında bir bağlantı anlayamadım. Ben html frame kullanmıyorumki. Üstteki resimde tasarım zamanı olarak kullanılan componentler var alttaki resimdeyse programın çalışma zamanındaki ekran görüntüsü Burada yapmak istediğim form içerisinde kullandığım tüm unilabellerin çalışma zamanında vectical alignment center yapabilmek. Umarım anlatabilmişimdir.
  5. Merhaba herkese Form içerisinde kullandığım unilabellerin vertical alingment özelliğini center yapmaya çalışıyorum fakat bir türlü tüm formdaki Labellera uygulatamadım. Forumda bulduğum bu kodu denedim. .myCls { vertical-align: middle; text-align: center; display: table-cell; position: relative !important; } function beforeInit(sender, config) { config.cls = "myCls"; } .myCls { vertical-align: middle; text-align: center; display: table-cell; position: relative !important; } function beforeInit(sender, config) { config.cls = "myCls"; } sonuç ilk sıradaki label i center yaparak döndürdü. Fakat diğerlerini center yapamadım. Yapmam gereken nedir acaba, yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Bu arada unigui yeni başladığım için biraz kafa karışıklığı yaşıyorum, belkide çok basit bir çözümü vardır, mazur görünüz.) iyi çalışmalar.
  6. @Sherzod you are amazing. thanks a lot
  7. hi Sherzod can you help me for this pagecontrol, how the pagecontrol tabs position on the right? Thank you.
×
×
  • Create New...