Jump to content

blondeman

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blondeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. Teşekkür ederim hayri hocam bilgilendirme için. Evet aynen tam dediğiniz gibiymiş, Bu konuyu biraz daha detaylı araştırdım. karşıma CORS -  Cross-Origin Resource Sharing (Kökenler arası kaynak paylaşımı) çıktı. Aynı sayfada farklı domainlere ait framelerin iletişimi ve güvenliği için cors (Cross-Origin Resource Sharing (Kökenler arası kaynak paylaşımı) ) adı verilen bir teknoloji varmış. alıcı sitenin headerına gönderici siteye ait taglar eklenip tanıtıldığında ancak bu iletişim gerçekleşiyormuş. Aksi takdirde aynı domainin farklı subdomainleri bile birbirlerine böyle veri iletemiyorlarmış. Konuyu biraz daha inceleyip farklı scriptlerle ve yönlendirmelerle aşabilirmiyim bi bakacağım. Saygılarımla Teşekkürler.
  2. Merhaba, UniURLFrame ile açtığım bir sayfadaki html text inputa veri göndermeye çalışıyorum ve bu hatayı alıyorum. Blocked a frame with origin "http://localhost:8077" from accessing a cross-origin frame. Acaba deneme sürümü olduğu için mi yoksa teknik olarak mümkün değil mi bu işlem. Teşekkürler.
  3. Tavsiyeniz için Teşekkür Ederim . çok daha önceden 2005-2006 gibiydi 0.küsürlü beta sürümünü incelemiştim. şimdi sanırım betadan çıkmış uniGUI Complete Trial Edition 1.90.0.1509 sürümünü kurdum inceliyorum
  4. Teşekkür ederim Hayri hocam. Son bir tecrübe daha sorabilir miyim. Her iki form türünde form üzerine adoquery ve datasource koyulması performans açısından uygulamayı etkilermi. Yoksa mainmodüle mi kullanılmalı tüm ado vb veri nesnelerinde. Yada farklı bir ifadeyle performans için nelere dikkat edilmeli. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  5. Merhabalar, Online Örneklere baktığımda formlar direk show ediliyor ve sonra close ediliyor , create/free edilmiyor. Uniguide açılan formları free etmemiz gerekmiyormu. Bu formun üzerine dataset nesnesi koyabilirmiyiz. Performası olumsuz etkilermi. Tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Çok Teşekkür Ederim.
  6. Evet chrome da bir çok eklenti var ama operada ve edge de hiç eklenti yok ve onlarda da çalışmıyor. Son Çare Windowsu bi formatlayalım bakalım. Teşekkürler.
  7. Teşekkür ederim desteğiniz için Denedim ama olmadı. zaten browserdan bağımsız bunu yapıyor. Yani hem opera hem chrome hemde edgede aynıu sorun var. Anladığım kadarıyla işletim sisteminde bi şey eksik. windows 10 ve Adobenin sürümü güncel . Alttaki linkde ekran görüntüsünü aldım. pdf alanı boş geliyor oradaki tüm pdf lerde. derleme yapmıyorum sadece client olarak pdfi açamıyorum sorun devam ediyor. PDF Hatasının Ekran görüntüsü Linki Teşekkürler.
  8. Merhabalar, http://prime.fmsoft.net/demo/desktop/mdemo65.dll adresinde bulunan PDF viewer örneğini bilgisayarımın birinden browserdan girip inceleyebiliyorum demo sağlıklı çalışıyor pdfleri online görüntülüyorum. Ancak başka bir bilgisayarımdan yine aynı örneği açtığımda sayfa açılıyor ancak fatura pdf dosyasını gösteremiyor bembeyaz boş bir safya gösteriyor. Her iki bilgisayardada windows 10 kurulu. chrome , edge , operada da denedim sonuç aynı. biri pdf'i görüntüleyemiyor ama diğeri görüntülüyor. Adobenin versiyonunu kontrol ettim aynı ve günceller. Bu makineye bi şeymi kurmam lazım bu online demonun çalışması için . yada browserda bişey mi eksik nasıl anlarım? Teşekkürler.
×
×
  • Create New...