Jump to content

samet

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

samet's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

2

Reputation

  1. Merhaba Arkadaşlar, Geliştirmekte olduğumuz bir projede doğrudan yazıcıya çıktı göndermemiz gerekiyor. Exe üzerinde çalışırken sorunsuz çalışan kod dll de çalışmıyor. Kod parçası aşağıda bulunmaktadır. Ana makinede bulunan yazıcıları bir comboboxta listeleyip kullanıcının seçtiği yazıcıya çıktıyı göndermemiz gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. frxReport.PrepareReport(); frxReport.PrintOptions.Printer:=Cb_Yazici.Text; frxReport.Print; Teşekkürler. Not : Fastreport kullanmaktayım ve fatura yazıcısından çıktı almam gerekiyor.
  2. samet

    UnimCarousel

    Teşekkürler Farshad Bey. iyi çalışmalar
  3. samet

    UnimCarousel

    Farshad Bey yeni çıkan sürümü yükledim fakat bizim sorunumuz hala devam ediyor bilginiz olsun.
  4. samet

    UnimCarousel

    Teşekkürler Farshad Bey sizlere de iyi çalışmalar. Yeni sürüm en kısa zamanda bizlere ulaşır inşallah
  5. samet

    UnimCarousel

    Sizin yadığınız koduda denedim fakat olmadı. Formun design kısmından eklersem sorun yok sizin yazdığınız kodda çalışıyor benim yazdıklarımda fakat code bölümünden uygulamanın çalıştığı esnada ekleme yaparsam hiçbirisi çalışmıyor. Pageler arasında sadece kaydırma yaparak geçiş yapmak mümkün hale geliyor.
  6. samet

    UnimCarousel

    Uygulamanın run time ında formumda bulunan UnimCarousel nesnesine UnimCarouselPage ekliyorum ama eklediğim UnimCarouselPage ler arasında kodlarla geçiş yapamıyorum. Örnek olarak; UnimCarousel.SelectNextPage(True); UnimCarousel.SelectNextPage(False); veya UnimCarousel'in PageIndex değerini UnimCarousel.PageIndex := UnimCarousel.PageIndex+1 artırıp azaltarak Pageleri değiştiremiyorum. UnimCarousel'in PageCount'unda da run time da eklediğim UnimCarouselPage sayısı gelmiyor. Bu yazdığım kodlar eğer UnimCarouselPage'leri Formun tasarım ekranında eklersem sıkıntısız çalışmakta. Yardımcı olursanız sevinirim.
×
×
  • Create New...