multimesut Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Merhaba Arkadaşlar, AlignmentControl kısmında uniAlignmentClient seçtiğimizde aktif olan 18 tane tasarım yapmamıza olanak sağlayan kodlar var. Ben 5 tanesini anladım. Anladıklarımın başına / işaretini koydum. Diğer kodların ne anlama geldiğini ve nerelerde kullanıldığını paylaşırsanız çok sevinirim. Yazdığım kodları yanlış anladıysam mesajda belirtirseniz güncellerim. Diğerlerinide bilen arkadaşlar paylaşırsa hepsini bu konu altında toplamış oluruz. LayoutAttrips/--Align--Columns/--Pack--Padding LayoutConfig--Anchor--BodyPadding--ColSpan--ColumnWidth--DockWhenAlign/--Flex/--Height--IgnorePosition/--Margin--Padding--Region--RowSpan--Split/--Width LayoutAttrips--AlignSadece panellerde bulunur. İçindeki elemanların pozisyonunu belirler. left,center, right, end, stretch, stretchmax seçenekleri vardır. LayoutAttrips--PackSadece panellerde bulunur. İçindeki elemanların nereden başlayacağını belirler. start, center, end seçenekleri vardır. LayoutConfig--Height,WidthYükseklik ve genişlik ayarlanır. 0-100 arasında değer girilebilir. Değerin sonuna % işareti konulmalıdır. LayoutConfig--FlexAlandaki Flex sayısı toplamı "/" objeye verilen Flex sayısı kadar alan ayırır. LayoutConfig--MarginsBulunduğu ortamda kenar boşluklarını belirler. Sıralaması üst,sağ,alt,sol şeklindedir. Yazılışı 5 5 5 5 şeklindedir. Quote
Recommended Posts