pro_imaj Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Merhaba; Kısayol tuşlarıyla ilgili olarak; Formun UniFormKeyDown olayına yazdığım kod ile F2 ile kaydetme işini gerçekleştirebiliyorum, fakat bunu yaparken imleç herhangi bir nesnede olmaması gerekiyor! İmleç herhangi bir nesnedeyken bile F2 tuşuyla nasıl kaydetme işlemini gerçekleştirebilirim. *Her bir nesnenin KeyDown olayına kod yazmadan F2 tuşuyla nasıl tetikletebilirim. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted January 19, 2017 Administrators Posted January 19, 2017 FormDa KeyPreview -> True yapın Quote
pro_imaj Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Merhaba; Ekteki hatayı alıyorum. *İşlem yaptığım edit'in onKeyUp olayı var bundan dolayı ekteki hatayı alıyorum, diğerlerinde sorunsuz çalışıyor. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted January 20, 2017 Administrators Posted January 20, 2017 Lütfen bir test uygulaması yollar mısınız? Quote
pro_imaj Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Hazırladığım örneklerde hatayı oluşturamıyorum. Quote
pro_imaj Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Yeni güncellemeyle sorun çözülmüş oldu, teşekkürler. Quote
pro_imaj Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Merhaba; Hata tekrar başladı, yeni sürümde çıkartıldı mı bu düzeltme. Önce F4 diyorum sonucunda bir buton tetikleniyor, sonrasında aynı formda F2 dediğim zaman aynı hatayı alıyorum. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted February 4, 2017 Administrators Posted February 4, 2017 Hangi surumde calisiyor? Hangisinde calismiyor? Aldiginiz hata ne? Quote
pro_imaj Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Düzelmiş olduğunuz hata dışında farklı bir hata, fakat bunu tetikleyen sorun yine aynı onchange olayında kod varsa hata oluyor. Quote
mehmet07 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Bu hatayı bazen bende aliyorum. Ama sürekli olmuyor. editlardan birisinin onkeydown olayinda entera basilinca butonun birisinin buttonclick olayi tetikleniyor. bazen hizlica entera basip editlar arasinda dolasirsam bu hatayi veriyor. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted February 9, 2017 Administrators Posted February 9, 2017 Bu hatayı, onkey event'inden sonra hemen formu kapatırsanız alma ihtimalinız vardır. 1374 sürümünde düzelmiş olması lazım. Quote
mehmet07 Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Merhaba Farshad bey, 1343 surumunu kullaniyorum. Güncelleyeyim. Teşekkürler. Quote
Recommended Posts