pro_imaj Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Merhaba; Kendi makinamda gün/ay/yil şeklinde çalışan uygulama server da ay/gün/yıl şeklinde grid e geliyor ve çevrim hataları alıyorum. 1-Server tarih ayarları düzgün gün/ay/yil şeklinde servera bir exe atıp tarihi ekrana bastırdığımda düzgün geliyor. 2-Mssql database dili Türkçe( zaten local de proje çalışırken de aynı dataya bağlı.) 3-IIS Aayarlarında global ayarıda Türkçe yaptım, bu sorunu nasıl düzelte bilirim. Teşekkürler. Quote
alucard Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ekran görüntüsü atarsan daha net anlaşılabilir hocam. Quote
pro_imaj Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Tabiki; w1.png (Gridde gösterilen yanışlık burada) w2.png aşağıdaki kod satırını dönüştürmeye çalışırken ki oluşan hata. dateTar.DateTime := StrToDate(FormatDateTime('DD/MM/YYYY', M03SatisDM.GridQUery.FieldByName('Tarih').AsDateTime)); Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted December 26, 2016 Administrators Posted December 26, 2016 Merhaba; Kendi makinamda gün/ay/yil şeklinde çalışan uygulama server da ay/gün/yıl şeklinde grid e geliyor ve çevrim hataları alıyorum. 1-Server tarih ayarları düzgün gün/ay/yil şeklinde servera bir exe atıp tarihi ekrana bastırdığımda düzgün geliyor. 2-Mssql database dili Türkçe( zaten local de proje çalışırken de aynı dataya bağlı.) 3-IIS Aayarlarında global ayarıda Türkçe yaptım, bu sorunu nasıl düzelte bilirim. Teşekkürler. Sizin yaptığınız ayarlar sadece mevcut kullanıcı içindir. Sunucuda tüm kullanıcılar için dil ayarı yapmanız lazım. Quote
pro_imaj Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Cevap için çok teşekkür ederim, sorun düzeldi. Quote
Recommended Posts