pro_imaj Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Merhaba; Formun AligmentControl=>uniAlignmentClient yaptığımda Formdaki nesnlerin Align özellikler düzgün çalışmıyor. Örneğin foruma Pagecontrol bıraktığımda Align=>alClient yapmam rağmen olması gereken yerde olmuyor. Formda biraz araştırdım fakat sonuca ulaşamadım. AligmentControl=>uniAlignmentServer olduğunda ise Pagecontrol içinde Form açamıyorum. Yardımlarınızı rica ederim. Quote
pro_imaj Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Bu konuyla ilgili; İlgini nesnenin (PageControl); LayoutConfig=>Height = %100 LayoutConfig=>Width = %100 Şeklinde ayarladığımda ekteki şekilde yeni ekranı tam kaplamadığını gözlemliyorum. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted November 20, 2016 Administrators Posted November 20, 2016 Formun AligmentControl=>uniAlignmentClient yaptığımda Formdaki nesnlerin Align özellikler düzgün çalışmıyor. Doğru. uniAlignmentClient seçildiği zaman tüm formun Client Layout kurallarına göre tekrar tasarlanması gerekiyor. Quote
pro_imaj Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Teşekkürler, bahsettiğiniz şekilde ilerliyorum. Quote
Recommended Posts