cenkv Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Merhaba, IIS 10 üzerinden site dökümanlarında belirttiğiniz gibi sırasıyla kurulumu gerçekleştirdim fakat açmıyor uygulama havuzu hemen durduruluyor. Yardımcı olurmusunuz ? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted October 8, 2016 Administrators Posted October 8, 2016 Kullandiginiz surumu belirtebilir misiniz? Quote
cenkv Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 0.99.96.1321 sürümünü kullanmaktayım Delphi 10.1 ile deneme bir proje oluşturdum daha önce apache ile kurum sağlamıştım fakat IIS 10 windows 10 üzerinde denediğimde hiç bir şekilde çalıştıramadım. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted October 9, 2016 Administrators Posted October 9, 2016 1321 Trial Sürümü mü? Öncelikle log dosyasını kontrol ediniz. Orada herhangi beklenmedik bir hata mesajı var mı? Quote
cenkv Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Trial Sürümünü kullanıyorum. Service UnavailableHTTP Error 503. The service is unavailable. Bu hatayı alıyorum. Ayrıca uygulama havuzunda oluşturduğum seçenek durduruldu olarak değişiyor. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted October 9, 2016 Administrators Posted October 9, 2016 Log dosyalari dll nin oldugu yerdedir. Onun disinda Windows'un event viewerine bakin. Quote
cenkv Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Windows, yerel profili bulamıyor ve geçici bir profil kullanarak oturum açmanızı sağlıyor. Bu profilde yaptığınız değişiklikler, oturumu kapattığınızda kaybolacak. Windows event viewer da yukarıdaki gibi yazmakta hata mesajı olarak. Klasöre kullanıcı bilgilerini ayarladım, kimlik doğrulamada tamam ama halen bu uyarıyı almaktayım acaba nerede yanlış yapıyorum. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted October 10, 2016 Administrators Posted October 10, 2016 Tam olarak sorunu anlayamadım. Kullandığınız Windows'da yerel bir kullanıcı hesabı olması gerekiyor. Bu arada önce boş bir proje ile deneyin onda sonuç aldıktan sonra normal uygulamaya geçiş yapın. Quote
cenkv Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Yerel bir hesap mevcut ayrıca boş bir uygulama ile deneme yapıyorum bir başka bilgisayardada yine aynı şekilde sonuç alıyorum SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted October 10, 2016 Administrators Posted October 10, 2016 Normalde uniGUI'nın IIS üzerinde çalışmasında herhangi bir sorunumuz yok. Bu sorun deneme sürecinizi engellemez. Siz denemelerinizi normal EXE ile devam edin. Lisans aldığınız takdirde eğer hala bu sorun devam ediyorsa uzaktan bağlanıp çözüm getirmeye çalışırız. İyi çalışmalar Quote
cenkv Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Lisanslı ürünü satın alacağım fakat merak ettiğim bir konu daha var program online teklif girme programı. Karşı tarafa mail ile link gönderip mail içeriğinde teklifno ve tedarikçi no yer7 alacak. Link tıklandığında web programında queryi filtreleyebilirmiyim mail içindeki yazan bilgiyle. Yada nasıl bir yöntem izlemek gerekir. Program açıldığında mail içinde detayı bulunan firmaId ile teklifno yu ekrana getirmesi lazım. SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted October 10, 2016 Administrators Posted October 10, 2016 Programa url'deki parametreler aracılığıyla ek parametreler gönderebilirsiniz. URLParameters demosunu inceleyebilirsiniz. Quote
Recommended Posts