pro_imaj Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Merhaba; Ekteki hatayı Login ekranında bir arkadaşım alıyor, ben böyle bir hata alamıyorum. Güvenlikle ilgili olabilir mi sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted May 23, 2016 Administrators Posted May 23, 2016 UniGUI'de bar*.js adında bir dosya yoktur. Kullanmış olduğunuz ek kütüphaneler mi var? Varsa ne şekilde kullandınız? Quote
pro_imaj Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 Merhaba; Sadece görsel olmayan TIdHTTP bileşeninin kullandım. Hatta bu bileşeni kod ile oluşturuyorum. Henüz bunu tetikleyen kodlar çalışmadan bu hata alınıyor. Sanırım güvenlikle ilgili bir konuda dolayı bu hatayı veriyor. (Crome, Firefox ve IE de aynı hatayı alıyorlar.) Hatayı başka kişilerden de alırsam ayrıntılı yazacağım. İyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted May 23, 2016 Administrators Posted May 23, 2016 Virus bulasma ihtimali de var burada. Quote
pro_imaj Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 Virus bulasma ihtimali de var burada. Server'da çalışan Dll'e virüs mü bulaşmış olabilir diyorsunuz, yoksa Client tarafında mı virüs olabilir? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted May 24, 2016 Administrators Posted May 24, 2016 dll değil de bir şekilde haberleşemeyi etkileyen bir durum var. sunucuda kapsamlı bir tarama yapın. Quote
Recommended Posts