pro_imaj Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Merhaba; UnimFileUpload.TargetFolder Kod ile değiştirip işlem yapınca sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum. Ekteki resimde de var böyle bir yol var olmasına karşın böyle bir hata veriyor. Delphi tarafında Design anında TargetFolder alanını verdiğimde hata almıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. *Ben kaydedeceği yol olarak bunu veriyorum sanırım o okuyacağı yer olarak algılıyor! İyi çalışmalar. Quote
pro_imaj Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 frmMedyaEkle.UnimFileUpload1.TargetFolder := UniServerModule.StartPath+'uploads\'+UniMainModule.Kullanicilar_QueryKodu.Text+'\'; Teşekkürler. Dosya uzantısu bir önceki mesajda gönderdiğim ekli dosyada mevcut mesaj olarak aldığımda yolun doğru olduğunu gözlemliyorum. UniMainModule.Kullanicilar_QueryKodu.Text dönen değer DEMO bu isimde de bir klasör var. Quote
bugra Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 UniServerModule.StartPath kısmını çıkarıp deneyin. Yani frmMedyaEkle.UnimFileUpload1.TargetFolder := 'uploads\'+UniMainModule.Kullanicilar_QueryKodu.Text; şeklinde. TargetFolder zaten otomatikman Start Path'in içinde arıyor dosyayı. Quote
Recommended Posts