pro_imaj Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Merhaba; UniDbLookupComboBox ile 245 veri ile bağlıyorum. Seçim yapmak istediğimde Çok fazla bekliyor ve sonrasında sayfa yanıt veremez duruma geliyor. 3-4 ay önceki versiyonda yine aynı sayıdaki veride bu işlemi sorunsuz çok hızlı yapabiliyordum Şimdi tesadüfen fark ettim. UniDbLookupComboBox tam verimli çalışabilmesi için max kayıt sayısı var mıdır veya bilmediğim bir ayarını turue veya false yapsak düzelir mi. Yardımlarınızı rica ederim. İyi çalışmalar. Quote
bugra Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Merhaba İncelemelerimizde herhangi bir soruna rastlamadık. Seçim sırasında UniDbLookupComboBox'ın onChange eventinde ya da başka bir eventte bir işlem yapıyor musunuz? Quote
pro_imaj Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Merhaba; Cevap için teşekkür ederim. Hiçbir işlem yapmıyorum. Kullanımda yanlış yapıyor olabilir miyim diye, ekran görüntülerini ekte gönderiyorum. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 7, 2016 Administrators Posted April 7, 2016 Remote ile başlayan property'lerin değerleri ne? Quote
pro_imaj Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Microsoft IE de sorunsuz çalıştığını sorunun Crome'de oluştuğunu gördük. İlginiz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Quote
Recommended Posts