pro_imaj Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Merhaba; Daha önce sormuştum fakat cevap alamamıştım. Aşağıdaki gibi meta name nasıl girebilirim. (Frame ile bunu çöz derseniz; Frame ile oluşan sayfalar Akıllı telefonlarda sorun oluyor.) Bununla birlikte GoogleAnalytics kodu nasıl ekleyebilirim. *ServerModule'de CustomMeta belki iş görür diye düşündüm fakat oraya eklediğim her şey tüm sayfalarda üstte çıkan bir veri oluyor. Yardımlarınızı rica ederim. <meta name="description" content="Site Meta...."> Quote
bugra Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Merhabalar; UniGui'de bir websitesinde olduğu gibi sayfa değişimi diye birşey söz konusu değildir. olan herşey tek bir sayfanın içinde olur. Oluşan formlar yaratılan ve yok edilen divlerden ibarettir. Bu yüzden CustomMeta'ya konulan meta en yukarıda çıkacaktır. Sanırım yapmak istediğiniz her form için farklı bir meta oluşturmak. Bu durumda JavaScript kullanarak meta ekleyip çıkartabilirsiniz. Ancak bu durumda kullanılan metalar anlamsız olacaktır. (Dinamik olarak oluşturulduklarından arama motorlarınca takip edilemeyecek) ama gene de yapmak isterseniz aşağıdaki yöntemi izleyebilirsiniz. CustomMeta'ya belirttiğiniz gibi bir meta ekleyin. Form.Show() ya da Form.Close() işlemini yaptığınız butonların ClientEvent'inde Click eventine aşağıdaki kodu yazın function click(sender, e, eOpts) { $('meta[name=description]').remove(); $('head').append( '<meta name="description" content="this is new">' ); } Quote
pro_imaj Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 @Bugra Ayrıntılı cevap için çok teşekkür ederim. Bu işlemi sadece Main Form (Ana form) için Google aramalarında çıkması için kullanmak istiyorum. Diğer formlarla işim olmayacak. İyi çalışmalar. Quote
Recommended Posts