pro_imaj Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Merhaba; uniGui Web projesinde; Bir Frame'e veri göndermek için aşağıdaki şekilde Form'a Self Eediyorum. Siparis_Listesi_Form.C_Mk := Self; Sonrasında Form'da bir nesneye değer atamak için aşağıdaki şekilde bir kod kullanıyorum. C_Mk.Siparis_No_Edit.Text :='Test'; Yapmak istediğim şöyle; Form'dan aynı anda birden fazla Frame'deki nesnelere nasıl veri gönderebilirim. Bunu yaparken Frame'den forma nasıl bir Self şeklinde tüm Frame'leri gönderebilirim. Teşekkürler. Quote
bugra Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Merhabalar; Örneği inceleyiniz. Umarım yardımcı olur. MultiFrame.rar Quote
pro_imaj Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Merhaba; Derlerken ekteki hatayı alıyorum. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted March 17, 2016 Administrators Posted March 17, 2016 Merhaba; Derlerken ekteki hatayı alıyorum. son sürümü kullanın. Quote
Recommended Posts