pro_imaj Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Merhaba; MainModule içindeki timer içine kod yazdım fakat hiç çalışmadığını gözlemliyorum. Burada çalışacak belirli periyotta genel işlemleri kullanıcı bağımsız şekilde yapmasını istiyorum. (Yani uygulamayı kullanan olmasa bile bu arka tarafta işlemini yapsın.) Teşekkürler. İyi çalışmalar. Quote
Hayri ASLAN Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Merhaba, Main module sadece uygulama bir kullanıcıda açıkken aktif olur. eğer siz ne olursa olsun işlem yaptırmak istiyorsanız bunu servermodule de yapmalısınız. Quote
pro_imaj Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Merhaba, Main module sadece uygulama bir kullanıcıda açıkken aktif olur. eğer siz ne olursa olsun işlem yaptırmak istiyorsanız bunu servermodule de yapmalısınız. Cevabınız için teşekkür ederim, fakat ben bunuda denemiştim. Yani bu iki tarafta da Timer nesnesi tetiklenmiyor! Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted December 22, 2015 Administrators Posted December 22, 2015 Merhaba, TUniThreadTimer'i deneyin. Tabi bu timer ile yapacağınız işlemler görsel öğeler içermeyecek. İlgili demolara bakabilirsiniz. Quote
Recommended Posts