pro_imaj Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Merhaba; Query'e veri eklerken Gridde görüntüleme hatası alıyorum. Query ye veri ekleyip gridde görüntüleme işlemi yapıyorum. Aslında kontrol olmadan işlem yapıyorum belki hata almam normal ama, hata şundan kaynaklandı demiyor mesajda, direk uniguide de şurada hata var demesi garip.Hata iletisi ekteki gibidir. Aslında anlatmak istediğim şu ;Hata mesajında neden unigui ve yolu içeren bir mesaj var, sorunun neden kaynaklandığı yazması gerekmiyor mu? Delphi Sürüm: Seetle Unigui en son sürüm. Yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla. İyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted December 6, 2015 Administrators Posted December 6, 2015 Merhaba, Veri eklemek için yazdığınız kodu paylaşır mısınız? Quote
pro_imaj Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Query.Insert; Query.Edit; Query.Append Appent yerine Post kullanınca çözüldü. ben bir yanlışlık yapmışım. Fakat yinede hata mesajında Unigui yazması ne kadar doğru. Teşekkürler. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted December 7, 2015 Administrators Posted December 7, 2015 Options.dgRowSelect seçili mi peki? Quote
pro_imaj Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Options.dgRowSelect seçili mi peki? Şimdi "True" yaptım, bu tam olarak ne işe yaracak? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted December 7, 2015 Administrators Posted December 7, 2015 Şimdi "True" yaptım, bu tam olarak ne işe yaracak? Hatayı aldığınızda da True muydu? Quote
pro_imaj Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Hatayı alırken False idi, Fakat bu şekilde yaptığımda İmleç tek satıra konumlanıyor buda işime yaramıyor. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted December 7, 2015 Administrators Posted December 7, 2015 Yaptığım denemelerde bu hatayı yaratamıyorum. Bana bir test projesi yollarsanız hatanın sebebini bulmaya çalışırım. Quote
Recommended Posts