pro_imaj Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Merhaba; Page kontrol üzerinde yeni Tabsheet'ler oluşturuyorum, Aktif Tabsheetleri'i UniTabSheet.Close; şeklinde kapatıyorum. Tabsheet'ler fazla olduunda işlem uzun sürüyor ve bu sırada "Celanig up..." şeklinde bir mesaj görüyorum bu mesajı nasıl değiştirebilirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted July 26, 2015 Administrators Posted July 26, 2015 ScreenMask property deki mesaji degistirin. Quote
pro_imaj Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Merhaba; Aşağıdaki gibi yaptığımda ekran yüklenirken ki mesajı düzenlemiş oluyorum. Halbuki ben ekranlar kapatılırken ki mesajı düzenlemek istiyorum. UniPageControl1=>ScreenMask=>Enabled:= True UniPageControl1=>ScreenMask=>Message:= 'Deneme Mesaj' Teşekkürler. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted July 26, 2015 Administrators Posted July 26, 2015 Tab lari kapatmak icin kullandiginiz button un mesajini duzenlemeniz gerekiyor. Quote
pro_imaj Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Müthiş; Teşekkürler. Hiç buton olacağı aklıma gelmemişti. İyi çalışmalar. Quote
Recommended Posts