pro_imaj Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Merhaba; Ekteki örneği mevcut formda. 1 adet UniLabel 1 adet UniDBEdit 1 adet UniDBLookupComboBox Yukarıdaki bileşenler var. Formu tam ekran yaptığımda Label ve Edit güzelce ilgili yerlerine konumlanırken LookupComboBox çok farklı bir yere konumlanıyor bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımlarınız için teşekkürler. İyi çalışmalar. testing_2.rar Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted June 6, 2015 Administrators Posted June 6, 2015 Anchors'u "[]" olarak ayarlamışsınız. Default değerine getirin düzelecektir. Quote
pro_imaj Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Merhaba; Cevap için teşekkür ederim Farshad. Dediğiniz gibi yapınca düzeldi. *Fakat bu özellikleri ben değiştirmiyorum projeye ekliyorum default olarak bu şekilde geliyor. Saygılarımla iyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted June 7, 2015 Administrators Posted June 7, 2015 *Fakat bu özellikleri ben değiştirmiyorum projeye ekliyorum default olarak bu şekilde geliyor. Bu mümkün değil. Default olarak [alLeft, akTop] olarak gelmesi lazım. Quote
pro_imaj Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Bu mümkün değil. Default olarak [alLeft, akTop] olarak gelmesi lazım. Haklısınız ben bir yanlışlık yapmışım. Teşekkürler. İyi çalışmalar. Quote
Recommended Posts