pro_imaj Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Merhaba; Sitemde performans testleri yapıyorum. Main formda Pagecontrol da runtime anında Tabsheet oluşturuyorum. 1-Tabsheet oluşturmadan önceki memory bilgilerine bakıyorum, sonrada tabsheet kapattığımdaki bilgilere bakıyorum. Bu işlemi yaparken memory düştüğünün gözlemliyorum. (Bir sıkıntı yok.) 2-Sonrasında tekrar runtime da tabsheet oluşturuyorum bu kez dahada yükseldiğini gözlemliyorum fakat eski memory değerinin üstüne çıktığını gözlemliyorum sonrasında tekrar tabsheet tekrar close ediyorum ve düştüğünü gözlemlemem rağmen eski düşüş memory'sinin üstüne çıktığını gözlemliyorum bu işlemlemi onlaca kez yaptığımda hep artarak devam ediyor bu normal midir? Teşekkürler. İyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted July 3, 2015 Administrators Posted July 3, 2015 Kullandığınız kodu görmemiz lazım. Quote
pro_imaj Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Merhaba; Bu konuyu sizinle görüşmüştük sorun yok şuan. Teşekkürler. İyi çalışmalar. Quote
Recommended Posts