pro_imaj Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Merhaba; Runtime esnasında Panel oluşturuyorum, bunu yaparken de tekrar oluşmaması için global bir değişken oluşturuyorum. Kullanıcı işlemi yaparken Panel oluşuyor sorun yok. Fakat kullanıcı Herhangi bir nedenden dolayı ekrandan çıkıp tekrar girdiğinde Nesne oluşturulmamış oluyor fakat global değişken bunu yaratılmış olarak algıladığından tekrar da oluşturmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. (Konu web olduğu için tam çözüm alternatifleri için eksik düşünüyorum.) Yardımlarınız için teşekkürler. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted June 3, 2015 Administrators Posted June 3, 2015 Değişkeni global olarak değil, MainModule'da public olarak tanımlayın. Quote
pro_imaj Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Doğru söze ne denir. Teşekkürler Farsad. Not: Frame normal forma eklerken uses kısmına uniGUIFrame eklemeyi unutmamak gerekiyor. Quote
Recommended Posts