kamuranalpkaya@gmail.com Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 s.a. Geliştirdiğim proje üzerinde 30 dan daha fazla form var. önceden projeye eklediğim formlar üzerinden fastreportu sorunsuz kullanıyorum fakat proje en son eklediğim formlar üzerindeki fastreport raporlarını çağırdığım zaman access violation hatası alıyorum. bir fikriniz varmı? hayırlı günler. Quote
pro_imaj Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Fast report la ilgili veya unigui ile ilgili bir değişikliklik/yükleme yaptınız mı son zamanda? Çalışan diğer formdan kopyalayıp yeni forma yapıştırdığınızda da aynı hatayı alıyor musunuz? Quote
kamuranalpkaya@gmail.com Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 hazırladığım raporu eski forma taşıdığımda çalışıyor. eski formadakini yeni forma taşıdğımda çalışmıyor çözemedim gitti. Quote
pro_imaj Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Yeni bir proje oluşturup dener misiniz. Sorun devam ederse yeni oluşturduğunuz örneği gönderirseniz daha iyi yorum yapılır. Quote
pro_imaj Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Aleykümselam Kamuran Bey; Sadece soruya odaklanmışım da. Quote
mehmet07 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Bu tur sıkıntılari fastreport ta parametre kullandigim zamanlar sıkca yasiyorum. Quote
kamuranalpkaya@gmail.com Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Mehmet bey vaktiniz varsa ammyy şifresi verebilirim. bir bakarsanız çok sevinirim. başka bir projede denedim .onda hata vermiyor.anlamadım bu işi. Quote
Guest Huseyin Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Kamuran bey debug edin bence de parametreli bir işlem kullanıyorsanız yaşarsanız Ayrıca çağırmadan önce başka birşeyi create etmeye çalışıyor olabilir Quote
Recommended Posts