pro_imaj Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Merhaba; Demo Klasöründeki GridEditors - Row Editor projesinin source kodlarını incelediğimde. UniHiddenPanel1 İçindeki Nesneler DBGrid deki alanların alacağı tipler belirlenmiş sanırım! Örn : Work start alanının time tipinde olması belirlenmiş, gibi. Sorum şu; Panel içindeki nesnelerin griddeki hangi alana eşlendiğine dair bir bilgi bulamadım, yani hangi bileşen dbgiriddeki hangi alan ile eşleşiyor bunun nerden belirliyoruz? Benzer bir mantığı Grid Filter örneğindede yaşadım, ben bu özelliklerin direk grid den aktif yada pasif yapıldığını düşünmüştüm Panel içine nesneler neden koyuluyor? Teşekkürler İyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 19, 2015 Administrators Posted April 19, 2015 Columns[]->Editor Columns[]->Filter Quote
pro_imaj Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Merhaba; Örneğin "Filter" özelliğini aktif yapıyorum, ekranda filitreleme alanı geliyor, fakat bir türlü arama işlemi yapmıyor. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 20, 2015 Administrators Posted April 20, 2015 Merhaba; Örneğin "Filter" özelliğini aktif yapıyorum, ekranda filitreleme alanı geliyor, fakat bir türlü arama işlemi yapmıyor. Arama kodunun veri tabanı tarafını sizin yazmanız lazım. Lütfen ilgili demoyu inceleyin. 1 Quote
pro_imaj Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Arama kodunun veri tabanı tarafını sizin yazmanız lazım. Lütfen ilgili demoyu inceleyin. Merhaba; Uyarı için teşekkürler. Sorunsuz çalıştı. Unigui herşeyi otomatik yapınca direk yapılıyordur diye düşünmüştüm Quote
Recommended Posts