Guest Huseyin Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Kendimde Böyle bir sorun yaşadığım için demoyu inceliyeyim dedim ama demoda aynı Sorun başlangıcım şöyle Grid üzerinden direk postlama gerçekleşsın diyorum enter tuşu ile postlanıyor Ama float bir alanın içini boş bırakıldığı zaman bu hata dönüyor datasetin before post after edit after insert evantlarında tek tek kontrol yaptım fakat işe yaramadı Nedeni ne olablir Nasıl bir Çözüm yolu izlemeliyim http://imgim.com/grideditorprblem.png Ben bu sorunu float olan alanı stringe çevirip memtablea atarak uzunca bir işlem yaaprak halletmeyi düşünüyorum da öyle de denedim Fieldbyname('salercy').asfloat gibi bir yöntemle halledilebilir diye düşündüm Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted November 20, 2014 Administrators Posted November 20, 2014 Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Quote
Guest Huseyin Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 birde demoda unispineditin içine float yazılabiliyor bende sadece integer alıyor Quote
behcet.tolga Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Arkadaşlar bunun yeri burası degil belki ama unigui kontrolleriyle ilgili ozelliklerin bir dokümanı var midir? Örneğin ckeckbox'da farklı degerler nasıl tanımlanıyor vs. Anlayamadım. Values diye bir property yok..bu farklı ozelliklerin açıklaması nerde? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted November 27, 2014 Administrators Posted November 27, 2014 Şu an için demoları inceleyerek bu özellikleri keşfetmek durumundasınız. Hemen hemen her özellik için bir demo projesi vardır. Quote
Recommended Posts