Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 12/11/2025 at 5:41 PM, Farshad Mohajeri said:

Şimdi hatırladım. Bir tane de pas dosyası değişecek. Onu da koyacağım buraya. 

Merhaba,

Hocam küçük bir sıkıntımız kaldı gibi, Uygulamayı Windows hizmeti olarak müşteri sunucusunda çalıştırınca mobil girişte " Cannot read properties of null (reading 'apply')"  hatası alıyorum. Göndermiş olduğunuz dosyaları sunucudaki dosyalar ile değiştirdim. Tarayıcı ön belleğini tekrar temizledim.

Tespit ettiğim kadarı ile SSL ile ilgili bir sorun var çünkü http://88.55.xx.xx/m ile hatasız çalışmasına rağmen https://odeme.xx.bel.tr/m ile bu hatayı alıyorum. Ben hatayı bulmak için çalışıyorum, vaktiniz olursa ilgilenmenizi rica ediyorum.

Saygılar.

Posted
22 hours ago, Farshad Mohajeri said:

Eski js dosyası yükleniyor. 

Hocam zaten toplam üç js dosyası var, zaten bu hatayı mobil sayfa açılmadan geliyor. Debug yapıyorum ama henüz bir sonuca ulaşamadım.  Mantığını bulmaya çalışıyorum mobil sayfayı ip numarasıyla veya url adresi ile açınca ne değişiyor. 

Ayrıca zaten eski js lerde zaten hata vermiyor. 

Posted
Just now, Farshad Mohajeri said:

Siz değiştirdiniz, ama tarayıcı cache'de olanı getiriyor. Masaüstü pcde denediniz mi? Ya da farklı cihazlar ? 

Hiç kullanılmamış cihazda bile denedim. Masaüstü pc de de deniyorum.  Sunucudaki Unigui yi kaldırdım yeniden kurdum, sonra yeni js dosyalarını attım.

Buluruz heralde hocam uğraşıyorum ben bilgi vermek için yazdım.

Posted
15 hours ago, Farshad Mohajeri said:

Hala eski dosyayı yüklüyor. Doğru yere kopyaladığınızdan emin misiniz?

Hocam Uygulamayı kapatmama rağmen, Hatta klasörden js dosyasını silmeme rağmen bir yerlerden getiriyor . Yeni sunucu alınmıştı ona geçtikten sonra düzelir sanırım.

Cloudflare önbelleğini temizlemekte işi çözebilir.