kamuranalpkaya@gmail.com Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 s.a. fastreport ile oluşturduğumuz pdf dosyasını daha sonraki kullanıcı aynı raporu açtığında bir önceki rapora ait veriler basılıyor.yada rapor silinmiyor. bu konuda çok şikayet almaya başladım.kullanıcılar hep başkasının raporlarını aldıklarından şikayet ediyorlar. yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 14, 2014 Administrators Posted April 14, 2014 Rapor dosylarını aynı isimle değil, her seferinde farklı ve benzeri olmayan isimlerle oluşturmanız lazım. Örneğin: RAPOR140101271781.PDF Quote
kamuranalpkaya@gmail.com Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 bazı evraklar server de bir klasörde pdf olarak kayıtlı ordan okutuyorum. bazı raporlarda aynı demodaki gibi yapıyorum.her rapora ayrı isim veriliyor ama yinede rapor çakışması oluyor. kolay gelsin. Quote
kamuranalpkaya@gmail.com Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 frm_evrak.URLFrame.URL := '\evrak/'+UniMainModule.evrakKAYNAK.Text; frm_evrak.Show; taranmış evrakların bulunduğu klasörden evrakları bu kodla okutuyorum. pdf olarak taranmış. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 14, 2014 Administrators Posted April 14, 2014 Hangi demodaki gibi? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 14, 2014 Administrators Posted April 14, 2014 Eğer dosya içeriği her seferinde değişiyorsa dosyayı benzersiz bir isimle aşağıdaki klasöre kaydedip: UniServerModule.LocalCachePath Aşağıdaki linki vermeniz lazım: UniServerModule.LocalCacheURL + DosyaAdi Quote
iyarar Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Merhaba Ben aşağıdaki gibi kullanıyorum pdf export işlemlerinde ve şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım LoadFromFile(FileName); PrepareReport(True); pdfFl:='servicelist_'+FormatDateTime('YYMMDDhhmmnnss',now)+'.pdf'; UniServerModule.frxPDFExport1.FileName :=UniServerModule.LocalCachePath+pdfFl; UniServerModule.frxReport.Export(UniServerModule.frxPDFExport1); s := UniServerModule.LocalCacheURL; s := StringReplace(s,'\','/',[rfReplaceAll]); Frm_ReportView.Fl:=s+pdfFl; Frm_ReportView.ShowModal; Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted April 14, 2014 Administrators Posted April 14, 2014 Yalnız burada bir sorun var: UniServerModule.frxPDFExport1 frxPDFExport1 componenti UniServerModule değil UniMainModule'ün üzerinde olması lazım. Quote
Recommended Posts