Kemal BAYAT Posted February 15, 2025 Posted February 15, 2025 Merhabalar uniGUI\Demos\Desktop\DBAppDemo RowEditor editör onaylanmadan hesaplama yapmamız mümkün mü ? Total = price * quantity ; Quote
Kemal BAYAT Posted February 16, 2025 Author Posted February 16, 2025 Baktım ama nasıl kullanacağımı anlamadım dökümanda bulamadım rica etsem biraz ayrıntılı anlatırmısın Quote
Sherzod Posted February 16, 2025 Posted February 16, 2025 1 hour ago, lazymule said: rica etsem biraz ayrıntılı anlatırmısın Just try setting this option to true. Quote
Kemal BAYAT Posted February 16, 2025 Author Posted February 16, 2025 tabiki denedim hiç bir hiçbir yerde tetiklenmiyor. unigui yi 2014 yılından bugüne kullanıyorum toplasan 3-4 kere desteğe ihtiyacım oldu biraz daha açıklayıcı bir yardım yapabilirmisin şuanki versiyonum 1.95.0.1595 teşekkürler Quote
Hayri ASLAN Posted February 20, 2025 Posted February 20, 2025 On 2/16/2025 at 5:55 PM, Kemal BAYAT said: tabiki denedim hiç bir hiçbir yerde tetiklenmiyor. unigui yi 2014 yılından bugüne kullanıyorum toplasan 3-4 kere desteğe ihtiyacım oldu biraz daha açıklayıcı bir yardım yapabilirmisin şuanki versiyonum 1.95.0.1595 teşekkürler Merhaba grid options icindeki dgAllowSelfUpdate yi true yapmaniz gerekiyor Quote
Kemal BAYAT Posted February 20, 2025 Author Posted February 20, 2025 5 hours ago, Hayri ASLAN said: Merhaba grid options icindeki dgAllowSelfUpdate yi true yapmaniz gerekiyor yaptım fakat editlerdeki değişiklikler hiç bir yerde tetiklenmiyor mesala dbgrid de birim fiyat veya miktar değişince tutarı kaydetmeden güncellemek istemiştim ne datasource nede dataset tetiklenmiyor hiç bir yerde de bir bilgi bulamadım bende o özelliği kullanmaktan vazgeçtim gelecek versiyonlarda bir örnek koyarlarsa bakarız artık teşekkürler Quote
Recommended Posts