Yakup ULUTAŞ Posted November 8, 2024 Posted November 8, 2024 Bir kaç gündür koskoca teknokentte elektrikler kesiliyor sürekli jeneratör elektriğin kesildiğini bizden sonra farkediyor Üzerinde çalıştığım bir projede bazı gariplikler oldu dün. Geliştirdiğim ekranda bir garip davranış sergilemeye başladı dünden beri bu formda aslında her şey olması gerektiği gibi çalışıyor. ama kapatırken ac alıyorum. ekranda hiç işlem yapmasam da açıp hemen kapatsam da Ac alıyorum. işin garibi callstacka da düşmüyor. Close eventi falan da kullanmıyorum. Garip işleri üzerime çeken biriyim sizce bunu nasıl bertaraf ederim. Quote
Yakup ULUTAŞ Posted November 8, 2024 Author Posted November 8, 2024 Buldum, tüm onchange olaylarına break point koydum Form Kapanırken bir Comboboxun Change eventi tetiklendiğini gördüm. 1000. Lineda da muhtmelen free edildiği için , Beni OnError'e atıp AC create ediyor. Ama formun kapanma olayında herhangi bir olay yok dediğim gibi acaba comboboxun onchange eventi neden tetikleniyor. Sonuç olarak trye alıp hatayı örtbas ettim bu şekilde. Quote
Recommended Posts