mehmet07 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Merhabalar, Uygulamayı 0.93.1.999 sürümü üzerinde başlatmıştım. Ama grid kullandığım ekranlarda sürekli hata alınca önceki sürüme dönmek istedim. Bunun içinde 0.93.1.999 sürümüne ait dosyaları kaldirip eski sürümü kurdum (0.93.0.996) . Projede server module'den kontrol ettiğimde hala 0.93.1.999 yazıyor. Eski sürüme nasıl dönebilirim acaba? Quote
mehmet07 Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 delphinin bpl klasorundeki bazı dosyaları silmeyi unutmuşum onları silince düzeldi. Ama ekteki resmini gönderdiğim hata devam ediyor. Herhangi bir formun üzerine grid nesnesi ekleyip database bağlarsam bu hatayı alıyorum. Browser cache temizledim. Ama yine sorun düzelmedi. Bu sorun sadece bir uygulamada ortaya çıkıyor onun dışındaki projelerde sorun yok. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted June 15, 2013 Administrators Posted June 15, 2013 Grid'i komple kaldırın ve forma yeni bir grid ekleyin ve ayarlarını sıfırdan yapın. Olmazsa Bug Reports forumuna bir deneme projesi yollayın. Quote
mehmet07 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Tüm işlemleri denedim yine olmadı. Sitedeki örnekler içerisinde "desktop2" diye bir çalışma vardı. Onu referans alarak hazırlamıştım. desktop2 'nin anaformuna gridi ekleyince sorun olmuyor. ama diğer formlara ekleyince bu sıkıntı oluşuyor. Desktop2 çalışmasını kullanmadan düzgün bir şekilde gridler çalışıyor. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted June 19, 2013 Administrators Posted June 19, 2013 Bu durumda Desktop2'yi kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Quote
Recommended Posts