mehmet07 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 with tblMail do begin open; first; ProgressBar1.visible:=true; ProgressBar1.Max:=RecordCountFromSrv; kayitkonum:=0; while not eof do begin if fieldbyname('email').asString<>'' then SendHtmlMail(fieldbyname('email').asString,edtKonu.text,edtMail.text,false); sleep(edtSure.Value * 1000); kayitkonum:=kayitkonum + 1; ProgressBar1.Position:=kayitkonum; next; end; Merhabalar, -Yukarıdaki kod ile mail listesi tablomdaki kayıtlara sırayla mail atıyorum. Fakat progressbar hareket etmiyor. Nezaman işlem tamamlanırsa ozaman görünüyor ve %100 tamamlandı şeklinde gösteriyor. Application.ProcessMessages; Refresh Sorununu yukarıdaki kodla delphi içinde çözebiliyorum. Ama Unigui ile bu sorun nasıl düzeltilebilir acaba? (Uygulamayı dll olarak çalıştırıyorum) -İkinci bir sorunumda mail göndermekle alakalı. Bunun için UniHtmlMemo bileşenini kullanıyorum. Yazıları biçimlendirip sorunsuz gönderiyor. Mail'in içeriğine resim eklemekte mümkün mü? web sayfasının içeriğini kopyala yapıştır yapınca gönderiyor. Ayrıca bilgisayarımızdaki bir dosyayı mail'e nasıl ekleyebilirim. Teşekkürler. Quote
alp.yilmaz Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Doya Attach ederek bunu Multipart şeklinde yapabilirsiniz Mehmet Bey Quote
Hayri ASLAN Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Merhaba Application.ProcessMessages Unigui karşılığı UniSession.Synchronize() dir. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted November 24, 2016 Administrators Posted November 24, 2016 Bu demoları inceleyin: SyncClientUpdate - 1 SyncClientUpdate - 2 SyncClientUpdate - 3 SyncClientUpdate - 4 SyncClientUpdate - 5 Quote
mehmet07 Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Önceleri eski sürüm kullanıyordum onda Synchronize yoktu. gecenlerde yeni sürüme gectim. Synchronize güzel calisiyor. teşekkürler. Quote
Recommended Posts