paradoxxm Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 merhaba.isapi dll için vps host kullanıyorum.fakat iis bir süre sonra yanıt vermeyi durduruyor. serveri yeniden başlattığımda uygulama çalışıyor. iis uygulama havuz ayarlarından mı sorun? çözemedim. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted March 30, 2013 Administrators Posted March 30, 2013 Havuz ayarlarını deployment forumunda yazıldığı gibi yaptınız mı? Quote
paradoxxm Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 evet. süre belli olmuyor. bir kaç defa uygulama çalıştıktan sonra yada hiç çalışmadan da olabiliyor. bu süre 1-2 saat de olabiliyor 1 günde olabiliyor. istersen server bilgilerini verebilirim. bakabilir misn? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted March 30, 2013 Administrators Posted March 30, 2013 Öncelikle uyglamınızın log klasörü altındaki log dosyalara bakınıznız. Orada herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz? Quote
paradoxxm Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 slm. baktım hayır yok. sanırım sorunu kendimce buldum ama nasıl çözümleyebileceğimi bilemiyorum netden de yeterli bilgi alamadım. şöyleki ; local host da da aynı sorun olmaya başladı çünkü. uygulama yanıt vermediğinde w3wp yi görev yönetisinden sonlandırdığımda (ki bazen 2-3 tane bu uygulama oluyor) sorunsuz çalışıyor. aynı şekilde server dada sonlandırdığımda yeniden başlatmaya gerek kalmadan uygulama düzgün çalışıyor. nasıl bir yol izlemeliyim? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted March 31, 2013 Administrators Posted March 31, 2013 Normalde unigui için yarattığınız havuz için sadece tek bir w3wp process'i olması lazım. Quote
paradoxxm Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 ilgin için teşekkürler. tamam onu farkettm zaten de nasıl yapcağız tek çalışması için. uygulamayı sonlandırdığımızda ya da pencereyi kapattığımızda ne gibi bir işlem yapmamız lazım. yoksa server ile ilgili bir ayarmı? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted March 31, 2013 Administrators Posted March 31, 2013 Pool ayarlarını buraya yazarmısın? Quote
paradoxxm Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 netframe work version : no menaged code enable 32 bit app : true disabled overlappede rycle : trueregular time interval(min) : 0 bunları değiştirdim sadece. Quote
paradoxxm Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 yardımların için çok teşekkür ederim Farshad. şu an iyi çalışıyor. Quote
Recommended Posts