miltiyades Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Merhabalar. Server 2003 de falan çalışıyor sorun yok ama server 2008 de ne yaptıysam çalıştıramadım acaba desteği yokmu ? varsa yapmam gereken ayarlamaları anlatabilirmisiniz. iyi çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted February 20, 2013 Administrators Posted February 20, 2013 Tüm demolarımız Windows 2008 Server R2 IIS 7.5 altında çalışıyor. http://www.unigui.com/demo Quote
miltiyades Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Merhaba Farshad bende uygulamayı server 2003 de kendi yanımda olan serverimde çalıştım bitirdim şimdi sitelerimin bulunduğu servere atayım diyorum dökümanlardaki yazılan ayarların tamamını yaptım ama bir türlü çalıştıramadım acaba yardımcı olmak için zamanınız varmı ? Quote
miltiyades Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 tüm ayarlamaları yapıyorum sanırım ama The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. bu hatayı veriyor devamlı. eksik yaptığım bişeyler var sanırım. Quote
Recommended Posts