mehmet07 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Çalışma zamanında theme değiştirme nasıl yapılır? Bu konuyla ilgili megademo örneğinde bulunan menüdeki thema değiştirme kodlarını yazdım sorunsuz çalışıyor ama hangisin iseçersem seçeyim theme olarak hep blue theme geliyor. Sayfayı yeniden çağırdığı için değişkene atılan değeri boşaltıyor diyerekten. Cookies ile menuden seçim işlemi yapılınca seçilen değeri saklayıp yeniden açılınca da oradan değeri okuyayım diye düşündüm. UniApplication.Cookies.SetCookie('theme', UniServerModule.CurrentTheme,date); Bu kodu yazdigim da undeclared identifier : Cookies Hatasını Alıyorum. Teşekkürler. Quote
pro_imaj Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Merhaba Mehmet Bey; Bu konuyu nasıl çözmüştünüz acaba; Ben Login Formun Create olayına UniMainModule.Theme:= 'neptune'; yazmama rağmen bile program bu theme ile başlamıyor. Nerede tetikleniyor bu olay? Ben bu ayarı tabloda tutmak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. İyi çalışmalar. Quote
pro_imaj Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Örneği İnceleyince yaptım aslında. Teşekkür ederim yinede. İyi çalışmalar. Quote
Recommended Posts