miltiyades Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Merhabalar. UniFileUpload1.execute diyerek dialog penceresini açıyorum resimde gözat diyerek seçip yüklüyorum. sorun yok resim yükleniyor. ama sorun şöyle resmi cache\projem\cbd2Dsiv8bHwEvr\ dizinine yüklüyor ayarını aradım bulamadım servermodule sayfasında cache ayarı var ama onuda değiştirince yine o klasör altında cache\projem\cbd2Dsiv8bHwEvr\ dizinini oluşturup oraya atıyor resmi ama ben resim dizinini dinamic olarak belirlemek istiyorum. yapmak istediğim şöyle. bir sayfada 2 ayrı resim yüklüyor bu resimlerin birisini /uploads/resimlerim/ dininine yükletmek diğer resmide /uploads/ozel/ klasörüne yükletmek istiyorum. acaba bunun ayarını nasıl yaparım dinamic olarakda seçme olabilir yada 2 adet unifileupload nesneside kullanarak olabilir. İyi Çalışmalar. Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted January 31, 2013 Administrators Posted January 31, 2013 İlgili demo'ya bakarak soruna çözüm bulmanız mümkündür. Yapmanız gereken FileStream'i SaveToFile ile istedğiniz yere kaydetmektir. Quote
miltiyades Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 merhaba Farshad demoları hiç görmemiştim teşekkür ederim. Quote
Recommended Posts