miltiyades Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Merhaba arkadaşlar bir iki buton ekleyip dll dosyasını makinaya atıyorum mavi wekran üzerine loading yazıp kalıyor nedendir bu acaba eksik yaptığım ayar olmalı ama ne olabilir ? Quote
Administrators Farshad Mohajeri Posted January 22, 2013 Administrators Posted January 22, 2013 Hedef PC'de Ext JS Runtime paketini de kurmuş olmanız lazım. Quote
miltiyades Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Öncellikle Teşşekür ederim Farshad Hedef PC den kastınız dosyayı çalıştırdığım makina ise evet onada kurdum halen aynı Quote
aaydin Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Kurulum dışında aslında yapacak bir ayar yok normal şartlarda çalışması lazım. Acaba dll dosyanda problem olabilirmi? Paylaşırsan deneyebilirim. iyi çalışmalar Quote
miltiyades Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Merhabalar Cevap geciktiği için kusura bakmayın. Sorunu Çözdüm Sorun bende kaynaklanıyordu ben ayarlarla oynamıştım. İyi Çalışmalar. Quote
Recommended Posts