Jump to content


Photo

When Deploying to ISAPI Can't load images


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bahry

bahry

    Active Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPipPip
  • 56 posts
  • LocationAmman

Posted 24 May 2017 - 02:56 PM

Hi to All,

When I deploy my Application as an ISAPI the Image is broken.

this error am facing in the login screen, and I placed the images under files folder.

on formcreate

UniImage1.Picture.LoadFromFile(UniServerModule.FilesFolderPath+'\Back.jpg');

First Error comes from chrome JPEG Error #53 

and in the developertools of chrome I have an error 

Back.jpg Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

 

I changed to png image and I got the file not found error.

Is there a specific folder I have to place the Images when deploy to ISAPI.

 

Attached File  Capture.JPG   10.01KB   3 downloadsAttached File  Capture2.JPG   39.47KB   2 downloadsAttached File  Capture3.JPG   13.56KB   4 downloads

 

 


  • 0

#2 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9829 posts

Posted 24 May 2017 - 05:39 PM

Please specify the full path where you put your JPG files.


  • 0

#3 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9829 posts

Posted 24 May 2017 - 05:40 PM

UniImage1.Picture.LoadFromFile(UniServerModule.FilesFolderPath+'Back.jpg');

Correct syntax should be as above.


  • 0

#4 bahry

bahry

    Active Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPipPip
  • 56 posts
  • LocationAmman

Posted 24 May 2017 - 07:06 PM

Thanks Farshad,

I will try it

 

Regards


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users