Jump to content


Photo

Ajax Error


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Alfredo D'Agostino

Alfredo D'Agostino

    Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 19 March 2017 - 11:10 AM

I installed the 1.0.0.1381 version, I recompiled my application but now appears this error you see in attachment, I send you also the complete contents.

 

 

O670.retfalse.beforeclose=0;O670.close();_sge_(O1A9,2,5,false);O1E9.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O1ED.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O459.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O212.stateValue="E00200000C90B10301000000";O216.stateValue="E00200000C90B10301000000";O21E.stateValue="E00200000C90B10301000000";O226.stateValue="E00200000C90B10301000000";O22E.stateValue="E00200000C90B10301000000";O236.stateValue="E00200000C90B10301000000";O23E.stateValue="E00200000C90B10301000000";O246.stateValue="E00200000C90B10301000000";O252.stateValue="E00200000C90B10301000000";O25A.stateValue="E00200000C90B10301000000";O262.stateValue="E00200000C90B10301000000";O266.stateValue="E00200000C90B10301000000";O2A9.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O2B4.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O2BF.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O2E6.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O2FA.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O309.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O310.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O31B.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O326.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O331.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O340.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O344.stateValue="4D030000CC25C50301000000";O354.stateValue="E00200000C90B10301000000";O360.stateValue="E00200000C90B10301000000";O3B7.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O3CB.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O3D3.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O40B.stateValue="1D0300009C399A0301000000";O45D.stateValue="1D0300009C399A0301000000";

 

 

thank you in advance

Attached Files


  • 0

#2 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9829 posts

Posted 19 March 2017 - 11:28 AM

You must update uniGUI runtime too.


  • 0

#3 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9829 posts

Posted 19 March 2017 - 11:33 AM

It can also be an issue with uniGUI JS files. I will try to find the problem.

Meanwhile, if you are running your app on a server please make sure uniGUI runtime files are upto date.


  • 0

#4 Farshad Mohajeri

Farshad Mohajeri

    Administrator

  • Administrators
  • 9829 posts

Posted 19 March 2017 - 11:35 AM

Update:

I found the problem. It is in our code. I will fix it in next build.


  • 0

#5 Alfredo D'Agostino

Alfredo D'Agostino

    Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 21 March 2017 - 07:52 AM

Great thanks


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users