Jump to content

IIS de birden fazla açıldığında donup kalıyor.


cenkv

Recommended Posts

Merhaba,

 

Dll dosyasını IIS aracılığı ile paylaşıma açtım fakat şöyle bir sorun ile karşılaşmaktayım. Kendi bilgisayarımda linki açıp bağlandığımda sıkıntı yok fakat aynı anda bir başka bilgisayarda açtığım da ise önce kendi bilgisayarımdaki bağlantı gidiyor sonra 2. bağlantı gidiyor loading yazıp ekran donuk hale geliyor. Adoquery ve datasource leri mainmodule de tutuyorum. Bu sorun neyden kaynaklanmaktadır. Trial versiyonunu kullanmaktayım.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba Dokümandaki yetkiler belirttiğiniz gibi. Global variable kullanılmamakta ve ekran açılır iken loading yazısı geliyor ve donup kalıyor.  Sorunu halen çözemedim. Link ile açılınca ilk olarak parametre alıyorum ve ekranda görünecek bilgileri parametreye göre listeliyorum. Örnek teklif no 1 açılıyor diğer pcde başkası teklif girecek ise teklif no 5 gibi açılıyor adoquery de. Sıkıntı birden fazla açılınca gridde confirm işlemide yapamıyorum loading yazısı gitse bile.

Link to comment
Share on other sites

Bütün Adoquery, Adoconnect ve tanımlamaları kaldırdım. Fakat yine aynı sorun demek etmekte hiç bir mssql bağlantısı yok. Sadece görsel bir sayfa mevcut. IIS ile dll siteyi oluşturdum, ipadresi.com diye girdiğimde sayfa açılıyor ve başka bir browserdan başka bir bilgisayar ile siteye ulaşmaya çalıştığımda ilk açılan site kapanıyor sonrasına diğerleride sayfayı güncelledikce sırasıyla kapanıp açılıyor. dll dosyası sadece 1 kişi tarafından kullanılabiliyor. Sorun sanırım başka ve bu problemi çözemedim.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...