Jump to content

IIS 10 Çalışmıyor


cenkv

Recommended Posts


0.99.96.1321 sürümünü kullanmaktayım Delphi 10.1 ile deneme bir proje oluşturdum daha önce apache ile kurum sağlamıştım fakat IIS 10 windows 10 üzerinde denediğimde hiç bir şekilde çalıştıramadım.

Link to comment
Share on other sites

Windows, yerel profili bulamıyor ve geçici bir profil kullanarak oturum açmanızı sağlıyor. Bu profilde yaptığınız değişiklikler, oturumu kapattığınızda kaybolacak. 

 

Windows event viewer da yukarıdaki gibi yazmakta hata mesajı olarak. Klasöre kullanıcı bilgilerini ayarladım, kimlik doğrulamada tamam ama halen bu uyarıyı almaktayım acaba nerede yanlış yapıyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Normalde uniGUI'nın IIS üzerinde çalışmasında herhangi bir sorunumuz yok.

 

Bu sorun deneme sürecinizi engellemez. Siz denemelerinizi normal EXE ile devam edin. Lisans aldığınız takdirde eğer hala bu sorun devam ediyorsa uzaktan bağlanıp çözüm getirmeye çalışırız.

 

İyi çalışmalar

Link to comment
Share on other sites

Lisanslı ürünü satın alacağım fakat merak ettiğim bir konu daha var program online teklif girme programı. Karşı tarafa mail ile link gönderip mail içeriğinde teklifno ve tedarikçi no yer7 alacak. Link tıklandığında web programında queryi filtreleyebilirmiyim mail içindeki yazan bilgiyle. Yada nasıl bir yöntem izlemek gerekir. Program açıldığında mail içinde detayı bulunan firmaId ile teklifno yu ekrana getirmesi lazım.

 

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...