Jump to content

System crashes


Recommended Posts

As soon as possible I change the email
Logs

Projeto.exe: 00001C80: 15:35:18 [127.0.0.1]:EUniSessionException : Sessão inválida por tempo de limite. : Addr: $007A6CCF
Projeto.exe: 00000B60: 15:36:00 []:>--------------------------------------------------------------<
Projeto.exe: 00000B60: 15:36:00 [TUniServerModule]:Server First Init.
Projeto.exe: 00000B60: 15:36:00 [TUniServerModule]:Global Cache Folder Erased. <25> Files deleted.
Projeto.exe: 00000B60: 15:36:00 [TUniServerModule]:Starting HTTP Server on Port: 8084...
Projeto.exe: 00000B60: 15:36:00 [TUniServerModule]:HTTP Server Started on Port: 8084
Projeto.exe: 000016B0: 15:36:04 [127.0.0.1]:EUniSessionException : Sessão inválida por tempo de limite. : Addr: $007A6CCF

Link to post
Share on other sites

Hello Victor,

Never seen that, since i start working  with Unigui from 2014 !!!

Maybe :

your port 8084 ? : try to change it on  ServerModule 8077

- Cache browser ? : try to empty it

- your windows system ? 

- Are you using third party tools ? :  wich DB conconnectivity, Reporting, any Translate tool ?

- wich Delphi version ?

Regards.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

I also have something like that I can't understand.
Often the system was not used, the other day the pool is locked.
It only works after restart.
I see there's nothing in the log.
I follow the ISS settings in the manual.
I use unigui + dbxpress + fastreport.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
On 11/22/2020 at 4:08 AM, diegojmap said:

I also have something like that I can't understand.
Often the system was not used, the other day the pool is locked.
It only works after restart.
I see there's nothing in the log.
I follow the ISS settings in the manual.
I use unigui + dbxpress + fastreport.

Are you using HyperServer?

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
On 11/22/2020 at 4:08 AM, diegojmap said:

I also have something like that I can't understand.
Often the system was not used, the other day the pool is locked.
It only works after restart.
I see there's nothing in the log.
I follow the ISS settings in the manual.
I use unigui + dbxpress + fastreport.

You need to check two if your pool has enough R/W access to all folders. You can change pool identity to LOCALSYSTEM to see if it fixes the issue. See our docs for changing pool identity.

Link to post
Share on other sites

Good morning Farshad on 2 clients I put the hyperserver. Due to the various locks.
The first has a good machine, the only problem I'm having is with time out.
The second client does not have a good machine and each session of mine is consuming 30 MB when going up, in some moments the system reaches 100% CPU.

On that same machine if the dll version the pool drops every 2 days working without taking up all the CPU.
I had to maintain the hyperserver.

I have another stable client without using a hyperserver with 200 accesses using dll, with rare crashes.

The same source code.
I'm still struggling to find the best architecture for my application.
I tried to set the LOCALSYSTEM option, the system was locked today.

I will need help a lot.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...