Jump to content
uniGUI Discussion Forums
wilton_rad

problem accessing page in mobile, using hyperserver

Recommended Posts

 

I have a unigui project and when accessing through cell phone, it displays a timeout message and it does not load the page, accessing through windows, it normally opens the site. in some cell phones, accesses, others not, using chorme in android phone obs: it's not a mobile project.

site to test. using hyperserver.

teste.ergonsistemas.com.br

 

unigui version uni-1.50.0.1477

 

GepWeb_E.exe: 00003C04: 20:23:02 []:>--------------------------------------------------------------<
GepWeb_E.exe: 00003C04: 20:23:02 [TUniServerModule]:Server First Init.
GepWeb_E.exe: 00003C04: 20:23:02 [TUniServerModule]:Node Id = 5
GepWeb_E.exe: 00003C04: 20:23:02 [TUniServerModule]:Node MaxSessions = 512
GepWeb_E.exe: 00003C04: 20:23:02 [TUniServerModule]:Starting HTTP Server on Port: 18533...
GepWeb_E.exe: 00003C04: 20:23:02 [TUniServerModule]:HTTP Server Started on Port: 18533
GepWeb_E.exe: 00004184: 20:23:07 [170.246.97.202]:EUniSessionException : Tempo esgotado : Addr: $007A0F73
GepWeb_E.exe: 00004184: 20:23:07 [170.246.97.202]:EUniSessionException : Tempo esgotado : Addr: $007A0F73
GepWeb_E.exe: 00004184: 20:23:07 [170.246.97.202]:EUniSessionException : Tempo esgotado : Addr: $007A0F73
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem with :

- Hyperserver 

- As Service

- Hybrid application (Desktop / Mobile)

- Delphi Tokyo 10.2.3

- Unigui Build 1480

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×