Jump to content


Photo

Error installation version 1.10.1455


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 nelsonjr

nelsonjr

    Newbie

  • uniGUI Subscriber
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 May 2018 - 06:45 PM

I have used unigui since the version 0.98 beta and never and I never had a problem

 

I use the version 1.00.1425 and have been upgrade to 1.10.1455

 

Open e build: uniGUI_D10_2_Tokyo_PlusGroup.groupproj

 

when will I install uniGUI25Chartdcl an error appears:
 

could not find procedure entry point @ uiniguiclasses @ tjsObjectList@SetDefaultJDClassName$qqrx20System@UnicodeString c:\users\public\documents\Embarcadero\studio\19.0\bpl\TUnifsKendoUI25.bpl

 

What could be happening?

 

Thank you

 

Nelson

Attached Files


  • 0

#2 Delphi Developer

Delphi Developer

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4987 posts

Posted 10 May 2018 - 07:19 PM

Hi,

 

Are you using UniSF Component ?

http://forums.unigui...nisf-component/


  • 0

#3 nelsonjr

nelsonjr

    Newbie

  • uniGUI Subscriber
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 May 2018 - 07:37 PM

Hi,

 

Are you using UniSF Component ?

http://forums.unigui...nisf-component/

 

Hi,

 

Only the component FSiGrowlComp from Marlon (Falcon sistemas) 

 

 

this affects the updating of the unigui 1.10?

 

 

Tks


  • 0

#4 Marlon

Marlon

    Advanced Member

  • uniGUI Subscriber
  • PipPipPipPip
  • 368 posts
  • LocationNova Mutum - MT - Brasil

Posted 10 May 2018 - 08:07 PM

Hi
 
To resolve, uninstall the package:
 
Delphi
Component -> Install -> Package, Locate the package and remove.
 
After that install uniGui again and then the falcon package.
 
any doubt call me on skype: marlonnardi

  • 0

#5 nelsonjr

nelsonjr

    Newbie

  • uniGUI Subscriber
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 May 2018 - 08:49 PM

 

Hi
 
To resolve, uninstall the package:
 
Delphi
Component -> Install -> Package, Locate the package and remove.
 
After that install uniGui again and then the falcon package.
 
any doubt call me on skype: marlonnardi

 

Hi Marlon

 

Tks for your attention , the installation worked correctly (unigui)

 

but the mobile system lost the UI, the buttons are now flat, the return button (left corner) lost the form, fonts...

 

I downgrade for previous unigui 1.00.1425 and  the system worked with UI correctly

 

What can it be?

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   68.42KB   5 downloads
  • Attached File  2.jpg   60.01KB   5 downloads

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users