Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uniGUI Public
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Installation
    • Deployment
    • Other Platforms
  • Licensing
    • Licensing
    • Ordering uniGUI
  • Bug Reports
    • Active Reports
    • Closed Reports
    • Old Bug Reports
  • uniGUI Development
    • uniGUI 1.x
    • Beta Releases
    • Utilities
  • Mobile Platform
    • uniGUI Mobile
    • Mobile Browsers
  • Users Area
    • Sample Projects
    • Components and Code Samples
  • Non-English
    • Non-English
  • Miscellaneous
    • Hosting
    • Server Security
    • Jobs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, i'm having this issue, when i start my application in my clients server, and i open the browser with the correct ip and port, i see a blank page and when i try to enter the server monitor the same thing happens, taking a closer look i found that in the applications log there is this error "EOleSysError: Coinitialize has not been called", we have set the auto-coinitialize option to true and this doesn't change anything. Our client has windows 7 in his server, and we suspect that this error has something to do with the os libraries on that specific windows version regarding to multi-th
  2. My testing has shown uniGUI does not work on Windows Mobile Phone ver 8 - any comments ?
×
×
  • Create New...