Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'http api'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uniGUI Public
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Installation
    • Deployment
    • Other Platforms
  • Licensing
    • Licensing
    • Ordering uniGUI
  • Bug Reports
    • Active Reports
    • Closed Reports
    • Old Bug Reports
  • uniGUI Development
    • uniGUI 1.x
    • Beta Releases
    • Utilities
  • Mobile Platform
    • uniGUI Mobile
    • Mobile Browsers
  • Users Area
    • Sample Projects
    • Components and Code Samples
  • Non-English
    • Non-English
  • Miscellaneous
    • Hosting
    • Server Security
    • Jobs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I am a bit clueless with a big problem I need to solve ASAP. The current situation is as followed. I am running on a Windows 2016 server two uniGui Applications. One works as a non visual DB server, which feeds an external PHP Shop Application with information like articles , prices, etc. The other one is a Backend Application, which handles all the articles from the shop. So this behaves more like the standard uniGui Application we all know, using all the nice uniGui visual components we all love. But my problem comes from the non visual application, which sometimes is no
×
×
  • Create New...